More
  AcasăLucky StudioE adevarat ca Lucky Studio este in videochat de 10 ani?

  E adevarat ca Lucky Studio este in videochat de 10 ani?

  Nimic mai adevarat! Nu numai ca Lucky Studio este in domeniul videochatului de 10 ani deja, dar este si lider de piata de cativa ani incoace. Oricum, mereu a fost in top, nu e ca si cum a fost vreodata jos. Succesul a fost ceva ce Lucky Studio a avut inca de la inceput, pentru ca eu sunt de multi ani alaturi de acest studio de videochat.

  Am avut 2 joburi la Lucky Studio pana sa fiu model de videochat, daca-ti vine sa crezi :))) haha. Lucrez aici de vreo 7 ani, aproximativ. Mi-a fost atat de drag studioul acesta incat nu am putut sa renunt, orice faceam. Initial, m-am angajat ca make-up artista in acest studio.

  Mai machiam fetele cand vedeau la munca si le mai auzeam cum vorbeaude bani, de castigurile zilnice intre 400 si 1200 de lei. Ma atragea, sincera sa fiu, dar nu eram pregatita, asa ca doar stateam si ascultam.

  Apoi, in alta zi, stiu ca o fata de la Lucky Studio castigase vreo 4500 de lei in 8 ore de videochat si tot studioul aflase, toata lumea vorbea de asta. Am intrebat-o chiar eu personal pe acea fata daca a castigat atatia bani si mi i-a aratat. Atunci a fost un moment de slabiciune in care am vrut si eu sa fiu model de videochat, dar am mai stat putin pe ganduri.

  Dupa aceea, am fost admin aici. Ma ocupam cu suportul online pentru fete, le eram la dispozitie cu orice si asa am ajuns sa vad mai indeaproape cum functioneaza videochatul. Dupa cateva luni, m-am decis ca vreau si eu. Dupa ce am analizat si am vazut cat de bine merge, n-am mai putut rezista.

  Ideea acestor bani si a bonusurilor saptamanale atat de mari m-a atras, nu i-am putut face fata, pur si simplu. Dar nu regret…atatia ani langa videochat Iasi Lucky Studio, atatia ani in care am vazut cum acest studio a angajat zeci de fete, sute de fete de-a lungul timpului, care ori au ramas, ori au plecat, dar chiar daca au plecat, au plecat implinite si pline de bani.

  Am fost martora a castigurilor studioului, la cum acesta a devenit renumit in toata tara si la cum a ajuns Lucky Studio sa aiba cele mai mari incasari de pe anumite site-uri de videochat. Am ajuns de invidiat. Noi, studioul, adica. Suntem un tot, eu consider ca fac parte din aceasta familie si ma bucur.

  Toate lucrurile pe care le am acum le am datorita jobului de la Lucky Studio Iasi. N-as fi fost nimic fara acesta.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img