More
  AcasăLucky StudioLa Lucky Studio ai de castigat din orice punct de vedere, nu...

  La Lucky Studio ai de castigat din orice punct de vedere, nu doar al banilor

  In orice domeniu am intra, banii sunt pe primul loc, cum e si normal. Toata lumea incepe un lucru cu gandul la bani si acest fapt nu este de condamnat deloc, pentru ca pana la urma, fiecare se gandeste la binele sau. Si cum totul depinde mai mult sau mai putin de bani in ziua de azi, oricine e dispus sa faca bani cat mai usor si cat mai repede, cum se intampla la Lucky Studio, de exemplu.

  Este normal ca primul lucru pe care fetele il vad cand vin la Lucky sa fie banii. Si eu m-am uitat doar la bani cand m-am angajat aici si inca ma uit, pentru ca banii de aici ma fac fericita. Nu neaparat prin lucrurile materiale pe care mi le ofera banii, dar prin momentele de relaxare, de distractie, prin vacante… ca nu are rost sa fiu atat de tanara si sa las viata sa se risipeasca in fata ochilor mei.

  Trebuie sa ma bucur de ea cat sunt tanara si libera, nu?:D Dupa aceea urmeaza obligatiile. Dar sunt sigura ca daca o sa lucrez la Lucky Studio si pe atunci, obligatiile o sa mi se para un nimic. Insa… lasand sumele acelea intre 3000 si 4500 de lei pe care le castig in fiecare saptamana la Lucky Studio, sumele acelea care m-au atras si sigur si pe tine, stii ce altceva mai poti gasi la acest studio?

  Poti gasi …

  1. Un studio numai al femeilor, in care suntem reginele supreme, unde cu toate ne intelegem si ne ajutam intre noi, deoarece toata lumea de aici e de treaba.
  2. Un loc in care machiajul, transportul, sedintele foto, cursurile pentru limba engleza, sedintele de infrumusetare la salon sunt ultima ta problema, fiindca Lucky Studio le garanteaza in mod gratuit.
  3. Un job care se asigura ca primesti cazare gratuita in primele doua luni.
  4. Un studio complet legal si discret, in care siguranta este pe primul loc si poti lucra asa cum iti place tie, fiindca esti libera.
  5. Un program pe care ti-l faci asa cum iti place tie, incepand cu orele pe care le vrei tu, pana la alegerea zilelor de munca dupa bunul plac.
  6. Si … daca tot am inceput de la bani, la Lucky Studio mai poti avea si un bonus saptamanal intre 60 si 7200 de lei, iar la angajare un bonus de fidelitate care ajunge si la 12.600 lei cash. 😀

  Vezi? Ti-am spus ca acest studio de videochat merita 😀

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img