More
  AcasăLucky StudioAi fi surprinsa cat de usor se rezolva problemele cu un job...

  Ai fi surprinsa cat de usor se rezolva problemele cu un job la Lucky Studio

  De-as fi stiut eu ca am gasit solutia problemelor, ma mai zbateam eu atatia ani sa ajung undeva, fara niciun rezultat? N-am fost eu indeajuns de indrazneata incat sa pun piciorul in prag si sa ma angajez la Lucky Studio cand ar fi trebuit. M-am angajat eu acum, insa parca tot am un mic regret ca nu am facut-o mai dinainte.

  Deoarece s-au risipit multi ani pe langa, ani in care poate daca lucram la Lucky Studio se intamplau mult mai multe lucruri, realizam tot felul de planuri de viitor. Era altceva, sunt sigura. Insa acum e acum, traiesc prezentul asa ca tot ce pot spune este cat de fericita sunt ca am scapat de stresul zilnic… de fapt, de stres in general si am inceput sa ma indrept catre calea fericirii mele.

  Pana acum eram pe un drum care mergea oriunde, numai catre fericirea mea nu. Ma gandeam la toate, la facturi, la cheltuieli, la toata lumea din jur, numai la mine si la ce-mi face mie bine nu ma gandeam, ma lasam deoparte pentru munca si bani. Si ce bani, mai exact, 1800-1900 de lei? Si aia munciti de zici ca am tras la sapa.

  Mai bine la Lucky Studio, unde munca e usoara si banii sunt multi

  Multa munca, foarte multa munca pentru nimic, am pierdut anii si chiar stiu acum ca daca as fi stiut ce inseamna sa lucrez la Lucky Studio acum cativa ani, nu-mi mai trebuia altceva, decat acest job in Iasi.

  Atunci cand jobul este cel care iti asigura totul, este ceva ce poti sa-ti mai doresti? Ca eu nu cred. Tot ce pot sa-mi doresc este sa fiu cat mai sanatoasa ca sa ma pot bucura de vacantele ce urmeaza din banii castigati la  Lucky.

  Castigurile, in mod normal, incep de la 400 de lei si ajung si la 1200, la 2000 de lei pe zi la Lucky Studio. La astea se mai adauga sa zicem si bonusul de angajare care poate fi si de 12.600 de lei cash, bonusurile saptamanale cu care imi pot dubla castigul avut in 5 zile si alte premii in bani pe care studioul le ofera.

  Daca stai sa calculezi, chiar si castigul minim daca il ai, tot ai peste 5000 de lei lunar, lejerrrrrr. Am saptamani in care ajung sa am 3500 dupa doar 5 zile, despre ce vorbim, n-ai cum sa ai probleme cand ai parte de atatia bani. Cu bani se rezolva orice. Ca atare, cu Lucky Studio se rezolva orice.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img