More
  AcasăLucky StudioDoar din bonusuri, la Lucky Studio am cate 1.000 lei saptamanal!

  Doar din bonusuri, la Lucky Studio am cate 1.000 lei saptamanal!

  Oare cator femei din Romania le este cunoscut termenul de “bonus” la locul de munca? Cate femei se bucura de bonusuri pentru munca si efortul depus, pentru perfomantele lor? Ca-s sigura ca nu multe, mai ales ca suntem femei si mai peste tot suntem discriminate! De asta nici nu-mi mai bat capul cu alt job care nu e Lucky Studio, pe bune!

  Mi-am batut capul si inainte si n-am avut nimic de castigat, decat mult timp pierdut, atat. Pai eu pentru asta m-am nascut in viata, sa pierd timpul cu tot felul de angajatori badarani care nu-mi respecta munca? M-am nascut sa fac lucruri marete, sa fiu respectata si apreciata, nu o bataie de joc!

  Ai un job in videochat in Iasi excelent pentru tine

  Chiar daca, din pacate, in tara nu exista inca joburi de acest gen, ma bucur ca la Lucky Studio Iasi am gasit alinarea pe care o cautam de atata timp. Aici nu numai ca pot castiga de 5 ori mai mult decat in alte locuri, dar primesc si bonusuri pe masura.

  Eu, care n-am stiut notiunea de bonus pana acum, la Lucky Studio il primesc saptamanal. Si nu e vorba de 50-100 de lei, ci de 1000 de lei saptamanal, mai exact. Adica 4000 de lei pe luna doar din bonusuri. Ce, asta te socheaza, te uimeste suma aceasta atat de mare?

  Atunci asteapta sa vezi si ce venit am din videochat la Lucky Studio! Ca daca bonusurile mele sunt atat de mari, inseamna ca-s pe merit, ca am avut castiguri cel putin la fel de mari. Si ai dreptate, asa este, am castiguri foarte mari si pentru asta sunt premiata in fiecare duminica a saptamanii de catre echipa de la Lucky Studio.

  La castiguri mari, primeşti si bonusuri tot mai mari

  Poate pare greu de crezut, dar videochatul deja a facut furori in Romania, se stie cat se castiga din acest domeniu. Asa ca ma gandesc ca n-o sa te surprinda sa afli ca am in fiecare saptamana venituri intre 2500 si 3000 de lei la Lucky Studio.

  E simplu, de altfel, ca aici se castiga zilnic de la 400 si pana la 1200 de lei. Si daca as castiga 400 de lei zilnic tot ar fi mult! Dar oricum castig mereu mai mult, 400 de lei este pragul peste care trec majoritatea fetelor de aici, ca e usor.

  Ce-mi trebuie mie altceva, acum cand am jobul de la Lucky Studio si sunt tratata cum vreau, lucrez doar printre femei, sunt respectata, platita la timp cu sume colosale si apreciata pe masura? Perfect!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img