More
  AcasăHeyluxViata de studenta la Heylux e mult mai usoara pentru ca…

  Viata de studenta la Heylux e mult mai usoara pentru ca…

  As putea ca acum sa fac o lista intreaga cu motivele pentru care viata alaturi de Heylux e mai buna, nu neaparat pentru o studenta, ci si pentru orice fata in general. Dar unde as ajunge? As ajunge sa scriu cateva ore in sir si tot nu m-as opri. Asa ca mai bine povestesc lucrurile din punctul meu de vedere, sa fie o nota personala.

  Ca asa daca vorbesc de pe pereti, cine ma intelege? Trebuie sa-mi spun povestea mea, ca sa vada lumea ca stiu despre ce vorbesc. Plus ca nu mi-e jena sa povestesc despre lucrurile prin care am trecut de cand m-am mutat singura, asa este viata, uneori mai grea, alteori mai usoara.

  Am ales sa lucrez la Heylux ca model pentru ca-i cea mai buna varianta

  Nu noi ne alegem viata, dar noi ne putem alege modul de a trai, asa cum am ales eu sa fiu model de videochat la Heylux Iasi. Crezi ca eu am planuit mereu asta? Nu, circumstantele m-au facut in asa fel incat sa n-am de ales, sa-mi doresc ceva mai bun decat ce aveam, iar acel ceva s-a nimerit a fi Heylux.

  Si nu te gandi ca am dat cu piciorul doar pentru ca era vorba de un studio de videochat. Lasa ca e un job normal, e mult mai mult decat multe alte joburi, parerea mea. De ce sa dau cu piciorul, cand eram constienta ca eu pot castiga la Heylux intr-o zi cat intr-o luna?

  Ce naiba, sunt studenta. Cum era sa zic: ah, nu, lasa ca nu vreau peste 7000 de lei lunar, ma multumesc cu cei 700 de lei pe care ii castig din jobul meu part-time. Ce naiba:))) nicio femeie normala nu ar refuza asa ceva, daramite o studenta, ca toata lumea stie ca viata de student e mai grea.

  Ce studenta nu si-ar dori sa aiba lucrurile pe care le am eu?

  Ca n-ai bani, n-ai una alta, stai la camin… ei bine, eu nu mai stau la camin de cand cu Heylux. Am reusit eu cum am reusit si m-am mutat singura in apartamentul meu, iar acum platesc chirie si cheltuielile cu brio, fara sa ma plang. Pentru ca la un job part-time eu lucram cam 5-6 ore pe zi, pentru care primeam maxim 700 de lei.

  La Heylux lucrez 8 ore, na. Pe ce tura vreau eu. Si mai si castig intr-o zi cat intr-o luna. Deci de ce n-as alege Heylux? Tu ce ai alege, fiind vorba intre noi? Cu o ora sau doua in plus la Heylux castig de 10 ori suma pe care o castigam in alta parte, despre ce vorbim? Pana si la interviu la Heylux am primit 600 de lei, aproape cat salariul meu vechi… hai sa fim realisti.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img