More
  AcasăHeyluxLa Heylux, am cele mai mari castiguri din videochat in Iasi

  La Heylux, am cele mai mari castiguri din videochat in Iasi

  Indiferent de ce job as fi ales, fie ca era din Iasi, fie ca era din restul tarii, niciunul nu mi-ar fi adus vreodata banii pe care mi-i aduce videochatul la Heylux Iasi. Acum mult timp m-am convins de asta, ma gandeam ca sunt doar cateva joburi care sunt platite prost in tara, dar m-am lamurit apoi ca majoritatea sunt prost platite.

  Chiar si cu studii superioare, ajungeam sa am maxim 3000 de lei. Pai si asta inseamna mult? Daca stau in chirie si am si cheltuieli, ar insemna ca as castiga numai 1000-1500 de lei lunar ai mei, ca restul i-as cheltui pentru nevoi. Deci unde este suma mare in asta?

  La Heylux n-am nevoie de studii superioare pentru miile de dolari castigate

  Si daca abia cu studii superioare se ajunge la 3000 de lei in Romania, gandeste-te cum e daca n-ai studii. Stii si tu, cu totii stim ce salarii se ofera in tara. Sa ma fi angajat si-n 5 locuri si tot nu castigam asa cum castig din videochat la Heylux si nu exagerez deloc.

  De fapt, ar vrea multe fete sa simta si ele cum este sa le vina in cont sumele care imi vin mie zilnic in acest studio de videochat. Am stiut ce-am ales cand m-am angajat la Heylux, din prima m-am gandit ca o sa am succes, doar ca nu-mi inchipuiam ca va fi atat de repede si atat de mult.

  Practic, in doar cateva luni la Heylux am ajuns sa castig sume cat as fi castigat in ani de munca si de economii. Si nici nu mai este nevoie sa economisesc vreun ban de cand cu videochatul la Heylux, ca acestia de la studio au grija sa am destui bani zilnic.

  Am sansa sa castig intr-o zi cat intr-o luna

  Dupa cum am spus si mai sus, la Heylux am sansa in DOAR O ZI sa castig o suma care poate ajunge la 20 de milioane. Si cum am mai mentionat, 20-30 de milioane se castiga abia intr-o luna cu studii superioare in mod normal, la un alt job. Dar la Heylux pot castiga atat zilnic.

  De aici poti deduce cat castig eu lunar in acest studio. E clar ca sumele pe care le am depasesc usor pragul de 6000-7000 de lei lunar si nici c-as mai vrea altceva acum.

  Mi-e de o suta de ori mai bine sa lucrez cateva ore la Heylux si sa-mi asigur castigurile pe fiecare zi, decat sa ma mai spetesc sa castig putini lei in alte parti unde nici nu sunt tratata cum as vrea.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img