More
  AcasăHeyluxLa Heylux e singurul loc unde ma simt realizata financiar si personal

  La Heylux e singurul loc unde ma simt realizata financiar si personal

  De cand cu criza asta, parca nimic nu mai merge bine in societate. Joburile sunt cum sunt, nu mai e nimic la fel… sau macar bun. Totul e de proasta calitate si m-am invatat sa nu mai fac aceleasi greseli. Am simtit pe pielea mea cum e sa ai parte numai de esecuri si la Heylux Iasi am dorit sa nu se mai intample asta.

  A meritat sa incerc, macar era ceva diferit si nimeni n-ar fi stiut. Oricum am incercat cam toate joburile ce puteau fi incercate si niciunul nu mi-a adus nimic bun, asa ca de ce mi-ar fi stricat un job in videochat la Heylux Iasi? Daca nu-mi placea, renuntam si gata. Dar macar mi-am dat o sansa, nu?

  Am incercat si eu sa fiu model la Heylux. Ce, am gresit cu ceva?!

  Nimeni n-a patit nimic atunci cand a incercat, asa cum nici eu n-aveam sa patesc ceva incercand sa castig bani din videochat la Heylux. Sunt majora, sunt fata mare si ma descurc de una singura de mult timp, fac ce vreau cu viata mea pana la urma.

  Nu am nicio obligatie sa fac anumite lucruri doar pentru ca asa spun cei din societate ca ar fi corect sau alte nebunii. Fac ce simt si ce-mi place pentru ca e viata mea si pentru ca nu deranjez pe nimeni in acest proces. Atata timp cat imi vad de treaba mea, eu consider ca pot face orice imi doreste inima.

  Si de ceva timp inima si-a dorit un job in videochat la Heylux, care a devenit ulterior singurul loc in care ma mai simt in siguranta, in care ma simt apreciata, respectata, in care stiu ca sunt realizata pe planul profesional, dar si personal.

  Imi convine sa am peste 2500 lei saptamanal + bonus peste 1000 lei

  Niciun loc de munca in Iasi nu mi-a mai oferit acest sentiment pana acum, e placut si ma simt ca noua de cand sunt model de videochat. Totul are alte culori, vad lucrurile intr-un mod diferit si, bineinteles, altfel functioneaza treburile cand in contul meu bancar se aduna saptamanal peste 2500 lei + 1000 de lei bonus din partea celor de la Heylux.

  Zi-mi un lucru care poate fi mai ideal decat acest job, sa stau cateva ore la calculator si pentru asta sa-mi fac un cont bancar plin de zerouri. In acest context nici nu m-as mai complica facand altceva, pentru ca mi-e mult mai accesibil sa lucrez cate 7 ore pe zi la Heylux pentru banii acestia.

  Oricand imi doresc sa ma rasfat, o fac, si viitorul meu pare mai misto ca niciodata de cand cu videochatul.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img