More
  AcasăPreziosaPreziosa e un studio complet din toate punctele de vedere

  Preziosa e un studio complet din toate punctele de vedere

   

  “COMPLET” in lumea videochatului nu inseamna nicidecum sa inchiriezi un sediu, sa faci cateva camere si apoi sa angajezi fete ca modele de videochat, asa cum fac 90% din studiourile de azi. Studio complet inseamna un studio asa ca Preziosa Iasi, care se poate mandri intr-adevar cu cele mai mari castiguri de pe cele mai bune site-uri de videochat.

  Dar nu acesta e singurul lucru care-l face pe Preziosa Iasi sa fie cel mai bun, nu doar castigurile pe care le au fetele. Ci pur si simplu tot ce inseamna acesta la modul general. Preziosa nu s-a deschis peste noapte si a inceput sa faca angajari. Preziosa a fost lansat de Lucky Studio, un studio cu 10 ani vechime pe piata.

  Echipa de femei de aici e profesionista, dupa cum e evident, asa ca angajarile nu se fac oricum. Cine vine aici o sa isi dea seama ca nu si-a pierdut timpul, ca s-a meritat sa vina chiar si la interviu, daca nu sa se angajeze. Preziosa e o experienta unica, de care am parte zi de zi.

  Preziosa Iasi dispune de servicii la care alte studiouri viseaza

  In primul rand, cand m-am angajat la Preziosa, mi s-a pus la dispozitie:

  • Un pachet de bonusare din care o suma de bani mi-a fost daruita drept bonus de angajare, iar cealalta jumatate a bonusului a constatat in servicii gratis.
  • O echipa de profesioniste: trainerite, make-up artiste, soferite, profesoare de limba engleza si franceza
  • Cazare gratuita si accesorii pentru videochat
  • Sedinte foto si video + sedinte de infrumusetare la cele mai exclusiviste saloane din Iasi.
  • Bonusuri saptamanale de pana la 9000 de lei cash
  • Premii zilnice de 2700 de lei
  • Premii in vacante
  • Etc etc etc

  Din start se vede ca nu e un studio care poate fi comparat cu altele. Nu m-am angajat pur si simplu si mi s-a oferit o camera. Mi s-a dat sansa sa-mi aleg programul, camera de munca, zilele libere, sa aleg cum si cand muncesc, mi s-a pus la dispozitie o echipa de trainerite care m-au ajutat, am fost in permanenta ajutata.

  Adica de pe acum iti dai seama de ce zic lucrurile acestea despre Preziosa. Majoritatea angajeaza fetele si de acolo se descurca singure. Insa la Preziosa nu exista asa ceva, exista doar ajutor in permanenta, suport, evolutie si multe castiguri de care sa ma pot bucura. Si pe preziosa.ro poti sa citesti toate astea sa te convingi.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img