More
  AcasăPreziosaCare e diferenta dintre mine, ca model de videochat la Preziosa, si...

  Care e diferenta dintre mine, ca model de videochat la Preziosa, si alta fata?

  Ultimul lucru pe care vreau sa-l fac este sa incep sa ma compar cu alte fete, dar avand in vedere ca unii oameni chiar nu inteleg anumite lucruri, nu gasesc mod mai bun de a le explica. Se pare ca multi din tara inca nu sunt constienti ce inseamna pentru o fata sa fie model de videochat, ca daca ar sti, nu ar mai fi atatea comentarii.

  Sa nu ma intelegi gresit, ca model de videochat la Preziosa nu ma simt superioara fetelor care nu sunt modele, doar incerc sa arat cum e viata mea si cum e viata lor. Desi multora li se pare absurd, eu la 20 de ani ai mei am reusit sa fac lucruri pe care altii nici la 40 n-au reusit.

  Preziosa e lucrul care le lipseste multor fete pentru a fi fericite

  Reusesc sa evoluez si sa cresc atat de frumos tocmai pentru ca am jobul de la Preziosa care ma sustine in acest proces. Eu sunt studenta in Iasi, si stii care e marea diferenta dintre mine si o alta studenta? Eu imi traiesc viata.

  Nu spun ca alte studente n-o fac, dar o fac cu o anumita limita. Atunci cand traiesti din banii parintilor, din ajutorul lor sau dintr-un job part time la care nu castigi mai mult de 700 de lei nu poti spune ca traiesti viata complet. Traiesti totul cu o limita.

  Acum multi se vor apara spunand ca nu poti sa-ti traiesti viata chiar din prima, ca trebuie sa inveti mai intai sa ajungi cineva. Ok, invatam si muncim pana ajungem cineva. Si atunci ce facem? Ne uitam cum au trecut anii?

  Ca daca nu-mi traiesc viata acum ca-s studenta, ca-s tanara, ca am 20 de ani si toata energia din lume, atunci cand? Daca te intrebi cum imi traiesc viata, o sa-ti spun. Mergand peste tot in Europa, vizitand, iesind cu prietenii, facand shopping, mergand la spa, iesind in cluburi, facand fel si fel de activitati.

  Eu castig 1800 de dolari lunar la Preziosa. Ce zici de asta?

  Activitati ce depind de bani. Daca n-ai bani, nu le faci. Intelegi? Poate multi oameni au ceva impotriva fetelor care sunt modele de videochat, dar ei nu inteleg ca aceste fete se bucura de viata fara sa le pese de ce spun altii. In timp ce altii se chinuie, eu stau si ma bucur de viata.

  Si n-a trebuit sa renunt la studii. Inca invat, inca merg la facultate, dar am avantajul unui job la Preziosa care imi aduce mai mult de atat. Este un atu pentru mine, pe care nu toate fetele il au. De aceea sunt mandra.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img