More
  AcasăHeyluxLa Heylux am inceput sa castig bani imediat din videochat

  La Heylux am inceput sa castig bani imediat din videochat

  Cand voiam sa ma angajez intr-o parte, mereu intampinam aceeasi problema: CV, recomandari, experienta, bla bla bla… Toti angajatorii din Iasi imi cereau cam acelasi lucru, nu ma puteam angaja niciunde pentru ca aveau prea multe pretentii. Oriunde ma duceam, voiau macar o hartie la indemana. Mi se parea o corvada.

  Poate din acest motiv am si preferat atat de mult jobul de la Heylux, pentru ca aici nimeni nu mi-a cerut zeci de hartii si experienta cu anii. De fapt, nu mi s-a cerut nimic la Heylux, decat un buletin care sa ateste ca am 18 ani, nimic mai mult. Fiindca Heylux tine la legalitate si la corectitudine, nu se fac angajari in videochat aici decat prin mijloace legale, adica trebuia sa fiu majora.

  La Heylux m-am angajat 100% legal

  Bineinteles ca asta nu a fost o problema. Ca din moment ce lucram, era clar ca nu aveam mai mult de 18 ani, nu? Din moment ce eram in cautarea unui job in Iasi… Mi-a placut ca nu mi s-a cerut nimic in mod special la angajarea la Heylux, a fost surprinzator de usor sa ma angajez aici, de fapt.

  Cum am venit, asa m-am si angajat. Prima zi a fost interviul, a doua zi sedinta foto si deja a treia zi lucram, iar tot in a treia zi castigam si bani. Pentru ca imediat ce-am inceput sa lucrez in videochat la Heylux, din primele ore am castigat banuti frumosi, pot sa spun.

  De asta jobul de la Heylux este diferit de celelalte, pentru ca aici n-am stat 10 ani sa ma angajez si alti 10 sa castig si eu bani. De obicei, cand te angajezi undeva, astepti o luna pana sa-ti iei primul salariu, nu? Cam asa este peste tot. Si daca ai nevoie de bani urgent, ce faci?

  Cat de repede se poate angaja o fata aici si cati bani poate castiga!

  Aici e bun un job ca la Heylux Iasi, ca poti sa te angajezi repede si poti sa si castigi la fel de repede bani. Eu n-am asteptat o luna sa castig bani la Heylux. Dupa o luna mi-am primit bonusul de angajare, despre ce vorbim :))). Am primit o suma de peste 4.000 de lei cash la angajarea la Heylux, drept premiu pentru ca am ales acest studio.

  Dar pana sa primesc suma asta, am castigat zilnic mai bine de 280 de lei, asta insemnand peste 4.700 de lei adunati intr-o luna de videochat la Heylux.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img