More
  AcasăDespre videochatJurnalul lui Melanie – ce fac cu banii de la Lucky Studio

  Jurnalul lui Melanie – ce fac cu banii de la Lucky Studio

  Lucky Studio este cel mai mare și mai important studio de videochat din Iași. După cum v-a povestit Scarlett despre mine într-o postare mai veche, eu sunt Melanie și lucrez aici de ceva timp – mai exact, aproape trei ani. Am ajuns să lucrez ca model de videochat aici de nevoie, inițial, pentru ca apoi să devină o meserie pe care o fac din plăcere, cu tot dragul.

  Dacă nu aș fi lucrat aici, nu aș fi reușit să devin ceea ce sunt astăzi – o femeie independentă financiar, pe picioarele ei, cu o viață frumoasă și realizată, atât profesional, cât și personal. Eu sunt una dintre fetele care au ales contractul de trei ani pentru care am primit un bonus substanțial. Iată câteva dintre lucrurile pe care am reușit să le fac, datorită banilor pe care mi i-a adus Lucky Studio.

  Călătorii prin toată Europa

  De când mă știu, am fost atrasă de călătorii. Fie că mergeam cu mașina părinților, cu trenul ori cu autocarul, mereu mi-a făcut plăcere să ajung în alte localități, în alte zone, și să le descopăr, fie alături de cineva, fie singură.

  Cu timpul, am reușit tot mai greu să-mi întrețin acest hobby – costul călătoriei, a cazării, a alimentelor zilnice mă făceau să aleg călătorii tot mai rare și mai scurte. Nu reușim niciodată să ies din țară, nici măcar un weekend. Apoi, a apărut contractul cu Lucky Studio, o adevărată binecuvântare.

  Pe lângă banii pentru întreținere, cheltuieli, ieșiri în oraș, am reușit să strâng și ceva bănuți pentru a-mi permite să călătoresc din când în când. Nu mică mi-a fost mirarea când am descoperit că nu mai e nevoie să mă limitez la scurte călătorii în localitățile din jur, ci că puteam să merg și mult mai departe. În perioada în care am semnat contractul am reușit să-mi îndeplinesc unul dintre cele mai mari vise ale mele – să călătoresc în afara României.

  Astfel, am reușit să ajung în Grecia, cu un pachet all inclusive, după cum aleg mai toți românii. Au fost printre cele mai frumoase șapte zile din întreaga mea viață, chiar dacă în două zile am prins o vreme foarte ploioasă. De atunci, am reușit să mai ajung și în Austria, Italia, Spania și Germania. Următoarea pe lista mea este Franța, pe care o voi vizita anul acesta, la sfârșitul lunii august – adică, în doar câteva zile. Și asta, datorită contractului Lucky Studio. Mulțumesc, Lucky Studio!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img