More
  AcasăHeyluxCine n-ar iubi sa castige zilnic pana la 800 de lei la...

  Cine n-ar iubi sa castige zilnic pana la 800 de lei la Heylux?

  Oricate joburi as fi avut sau despre oricate joburi as fi auzit pana acum, niciunul n-ar fi ajuns sa fie atat de bun cum este jobul de la Heylux. Am ajuns sa constat asta acum, cand chiar eu m-am angajat in acest studio de videochat din Iasi ca model si am vazut ce inseamna un castig adevarat. Si nici inainte nu ma plangeam…

  Vreau sa spun ca…totusi castigam 2000 de lei lunar la vechiul job, si-aveam impresia ca eram realizata, ca mai bine nu se poate, bla bla. Adica n-aveam de ce sa ma plang, totul parea sa mearga bine, sa fie conform dorintelor mele. Si despre acei 2000 de lei credeam eu ca sunt castiguri adevarate.

  Abia cu jobul de la Heylux ma pot considera o femeie norocoasa

  Pana sa descopar si castigurile de la Heylux, bineinteles. Tot ce-am stiut pana la angajarea de la Heylux a intrat in contradictoriu cu acest job, pentru ca orice mi s-ar fi intamplat bun pana acum, la Heylux este de 100 de ori mai bun. Imi tot spuneam ca-s norocoasa ca eu am 2000 de lei lunar si altii abia au 1.000 de lei.

  Spuneam ca e bine cum am ajuns, iar cand am inceput sa castig BANI MULTI la Heylux, totul s-a schimbat. Abia acum ma pot considera norocoasa intr-adevar, pentru ca acum pot castiga pana la 800 de lei in fiecare zi din videochat. Adica, in cateva zile, as putea castiga la Heylux cat castigam la vechiul job.

  Si nici nu ma stresez la fel de mult. La vechiul job era foarte multa munca, recunosc. Aveam cei 2000 de lei lunar, dar pentru ei munceam si pana la 8 seara uneori, de dimineata. La Heylux, pentru o suma de… sa zicem 450 de lei zilnic, lucrez cam 8 ore, este un program standard.

  In mai putin de 9 ore pot castiga peste 450 de lei la Heylux Iasi

  Toate fetele lucreaza cam 8 ore la Heylux, cele care doresc sa lucreze mai mult, lucreaza, dar programul e de 8 ore. Asta pentru ca in 8 ore de videochat se pot castiga sute de dolari, nu este nevoie sa lucrez toata ziua. E si obositor sa lucrez toata ziua, de aia jobul de la Heylux este creat special pentru nevoile femeii.

  Mediul si modul in care pot castiga pana la 800 de lei zilnic sunt, pur si simplu, fix ce mi-am dorit pana acum. Fara stres, fara sefi sacaitori si enervanti, fara program fix de munca, doar multa libertate si multi bani. Fix pe placul meu.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img