More
  AcasăLucky StudioViaţa aşa cum mi-a fost redată

  Viaţa aşa cum mi-a fost redată

  De ce uneori în viaţă nu poţi pur şi simplu să fii fericit de mic copil şi până când ajungi persoană matură? De ce trebuie să muncim în fiecare zi pentru ceea ce suntem şi pentru a avea cum să supravieţuim? De ce unele drumuri în viaţă sunt mai simple şi uşoare iar altele sunt atât de încurcate şi de pline de piedici la fiecare pas? La fel ca şi majoritatea persoanelor din România, şi eu am suferit zi de zi pentru câtva timp înainte să fac ca viaţa mea să devină mai bună.

  Nu mi-a fost oferit nimic pe tavă, nimeni nu mi-a dat nimic pe gratis şi de cele mai multe ori, prietenii pe care îi credeam aproape, erau cu mine doar când aveam de împărtăşit lucrurile bune şi când aveau ce câştigă din asta. Cu timpul, am învăţat să îmi aleg prietenii mult mai bine, să mă plac mai mult pe mine însămi şi să mă auto-educ pentru a deveni o persoană de succes pentru binele meu şi al familiei mele. În sfârşit, în cadrul studio-ului de videochat Lucky Studio din Iaşi mi-am găsit liniştea şi fericirea.

  Viaţa nu a fost mereu pentru mine jumătatea paharului plin, ci a fost mai degrabă jumătatea goală a paharului, asta pentru că în loc să mă ajute şi să mă propulseze pe calea cea bună, mi-a dat numai leacuri amare şi acre. De ce spun că viaţa a fost nedreaptă cu mine? Pentru că am fost căsătorită, am doi copii, dar nu mai sunt cu tatăl lor, consider că a fi mamă singură este un lucru pentru care ai nevoie de tărie de caracter, de forţă şi stabilitate mentală, dar şi de resurse financiare pentru a supravieţui fără nici un ajutor din partea fostului soţ.

  Nu pot spune că am fost tot timpul singură. Deşi tatăl copiilor mei nu mă ajută şi nu a mai dat nici un semn, părinţii mei au fost mereu un sprijin pentru mine şi cei mici. Acum că au mai crescut, m-am obişnuit cu ideea, dar mai ales am o viaţă mult mai bună pentru că lucrez la Lucky Studio Iaşi. Da, chiar dacă am doi copii care nu sunt nici măcar majori, lucrez ca model de videochat. Vârsta încă mă ajută iar înfăţişarea şi experienţa de viaţă sunt un atu pentru mine în acest domeniu. Voiam să spun că odată ce am intrat în familia Lucky, am parte de sprijin total şi de resurse financiare nelimitate care mă ajută să îmi creez o viaţă bună mie şi copiilor mei.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img