More
  AcasăLucky StudioDe la dadaca la model de videochat de top la Lucky Studio,...

  De la dadaca la model de videochat de top la Lucky Studio, cu un venit spectaculos

  Am fost o dadaca inainte sa castig banii acestia la Lucky Studio, asa e. Dar nu mi-e rusine nicio clipa pentru joburile pe care le-am avut in trecut. Am spalat si toalete, nu asta a fost problema mea, eu voiam sa am un job cat de cat ok sa-mi pot plati necesitatile. Asa ca am facut ce a trebuit pentru a ma intretine, deci niciodata nu o sa ma rusinez de trecutul meu.

  Desi Romania ar trebui sa fie rusinata de modul in care sunt platiti oamenii aici, daca tot vorbim de rusine. Stii cat primeam ca dadaca? 900 de lei lunar. Da, cu 900 de lei plateam si chiria amarata in care locuiam, facturile si mai reuseam sa mai am ceva si de mancare. Pare super trist, stiu, dar nici nu incerc sa atrag mila cuiva.

  Pentru ca nu am fost si nici nu sunt singura din tara in aceasta postura, sunt multe persoane care inca trec prin ce am trecut eu. Eu am scapat cand m-am angajat la Lucky Studio si, desi nu mi-e rusine de trecutul meu, nici ca ma mai intorc vreodata la ce a fost.

  Sa dau aurul din mana pentru tinicheaua de pe strada, cam asa? Pentru ca Lucky Studio este pentru mine aur pur, mana curata. Fara acest studio de videochat m-as fi invartit in cerc si acum, fara niciun scop clar in viata. Ce scop pot sa-ti stabilesti cu 900 de lei pe luna?

  Poate o fi mai greu pentru mine ca nici n-am avut cine stie ce studii si o sa spui ca m-am chinuit asa din cauza ca nu am invatat. Se poate si asta, nu stiu, dar eu am vazut sute de oameni cu zeci de diplome si tot lucrau la matura, asa ca mai bine nu-mi dau cu parerea despre ce nu trebuie.

  Stiu doar ca in momentul de fata Lucky Studio ma ajuta cu cazarea gratuita, cu transportul zilnic, lucruri care sunt incluse in pachetul de angajare de aici, unde sunt si make-upul zilnic gratuit, bonusurile saptamanale de sute de lei si castigul zilnic care variaza intre 400 si 1200 de lei.

  Desigur, angajarea mea la Lucky Studio a inceput cu un bonus de 600 de lei ca si o primire calduroasa din partea studioului, apoi banii au inceput sa curga imediat dupa semnarea contractului. De la 900 de lei intr-o luna am sarit direct la 900-1000 de lei intr-o zi la Lucky Studio. Asta da salt direct catre viitor!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img