More
  AcasăPreziosaMi-am marit buzele cu bonusurile mari de la Preziosa

  Mi-am marit buzele cu bonusurile mari de la Preziosa

  Cine spune ca niste imbunatatiri ale corpului nu sunt bine venite? Ce, doar vedetele sa-si permita aceste interventii? Eu mereu am vrut sa-mi fac cateva schimbari, si daca s-a ivit sa castig bani pentru asta la Preziosa, n-o sa stau deoparte, ci-o sa profit de asta.

  Prima operatie pe care mi-am facut-o a fost de marire a sanilor, din bonusul de angajare de 13.000 lei cash de la Preziosa si din bonusurile saptamanale adunate in 2 luni de videochat aici. In 2 luni, asta inseamna 8 bonusuri, pentru ca am primit bonus in fiecare saptamana.

  Chiar si dupa 9 luni, Preziosa tot mi se pare cel mai misto studio

  Doar datorita bonusurilor mari de aici mi-am putut face aceste interventii, ca altfel nu reuseam, pe bune. Deci, pentru mine videochatul de la Preziosa are numai avantaje. Acum, dupa 9 luni de la angajare, pot spune cu fericire ca n-am niciun repros cu privire la acest job de milioane.

  Mi-am si marit buzele, datorita bonusurilor. Tot spun bonusuri pentru ca eu n-am cheltuit din banii mei pentru aceste interventii. Arat fabulos si asta doar datorita bonusurilor, pe care le-am pus deoparte. Din banii castigati de mine din videochat m-am distrat, nu m-am putut abtine :))

  Chiar n-am putut pune deoparte din banii aia nimic, dar am pus din bonusuri, si asta mi-a fost de ajutor. Ca oricum bonusurile sunt intre 300 si 3.000 de lei in fiecare saptamana, deci am avut de unde. Tu iti poti inchipui cate lucruri pot sa-mi aduca aceste bonusuri?

  Am reusit sa-mi maresc si sanii si buzele din bonusurile de aici!

  Mai pe scurt, o viata de vis! Asta imi aduc bonusurile acestea de minune de la Preziosa, si-s norocoasa ca am reusit sa descopar un job ca acesta. Cine stie, daca ma angajam in alt studio de videochat, poate nu castigam la fel de mult sau nu eram la fel de fericita.

  Dar la Preziosa n-am cum sa nu fiu, mai ales cu atatea avantaje si servicii gratis, precum sedintele foto si video, cursurile de limba engleza, transportul si cazarea gratis, accesoriile, trainingul in Praga si…oh, cate lucruri minunate mai sunt de zis!

  Serios, oricine ar incerca acest job la Preziosa, ar fi total multumita. Eu n-as fi crezut ca o sa ajung atat de departe cu acest job, sa fiu atat de multumita si de fericita. Se pare ca pentru orice exista o prima data, iar eu am de gand sa ma bucur de sentimentul acesta de “bogatie” cat o sa pot cu banii castigati la Preziosa.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img