More
  AcasăLucky StudioViaţa mea? Sunt un Star!

  Viaţa mea? Sunt un Star!

  Eram destul de micuţa când toţi oamenii mă întrebau ce meserie aş dori să am în viitor. Răspunsul? Nu-mi doream nimic altceva decât să fiu o vedetă. Să cant, să dansez, să defilez pe podiumuri luminoase erau doar câteva dintre lucrurile la care visam de fiecare dată când auzeam marea întrebare.

  Şi probabil că veţi spune că orice fetiţă îşi doreşte aceste lucruri când este mică. Ei bine, în cazul meu pasiunea această erau mai mare şi mai persistenţa decât orice altceva. A urmat adolescenţă. În adolescenţă îmi doream exact acelaşi lucru: o viaţă lipsită de griji, de nevoi, compromisuri.

  Acum, am reuşit să construiesc tot ce visam. Da! Sunt un Star. Nu pot să spun că sunt o persoană foarte cunoscută, însă am reuşit să realizez ceea ce îmi doream. Am o viaţă frumoasă, nu îmi lipseşte nimic şi sunt foarte fericită.

  Totuşi a început cu Lucky Studio. Prin intermediul unei prietene am ajuns să fiu model Lucky Studio. Şi nu îmi este ruşine să zic că sunt model de videochat. De multe ori îmi era teamă să nu fiu judecată, însă acum am învăţat că meseria mea este minunată. Ajung la serviciu, vorbesc şi rad cu colegele mele. Apoi, mă aşez pe scaun, iar make-up artistul şi hair-stilistul mă ajută să arăt cât mai bine. Mi se fac tot felul de tratamente pentru a avea un ten minunat sau că părul meu să arate extraordinar. Ulterior întru în camera „de secrete” aşa cum îmi place de cele mai multe ori să o numesc. De ce o numesc astfel? E simplu! Tot ceea ce vorbesc cu prietenii mei virtuali rămâne acolo, în camera respectivă. Aşa se face că de foarte multe ori ajung să îmi povestesc chiar şi cele mai intime detalii sau cele mai ascunse secrete. Ştiu că niciuna dintre persoanele apropiate mie nu vor află lucrurile pe care le păstrez în taină.

  Am o viaţă frumoasă, trăiesc în lux şi îmi permit absolut orice. Mă simt foarte bine în pielea mea şi am din ce în ce mai multă încredere în mine. Acum ştiu mai bine că niciodată că Lucky Studio este locul care mă împlineşte, care mă face să mă simt un Star în adevăratul sens al cuvântului. Lucky Studio este cea de a două familie a mea, locul în care mă deschis fără să am vreo reţinere. Este tot ce-mi doresc.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img