More
  AcasăPreziosaLimita la bani? Cu Preziosa, niciodata nu exista limite

  Limita la bani? Cu Preziosa, niciodata nu exista limite

  Stii, traim intr-o lume in care… parca toata lumea se limiteaza de la ceva, nu? Nu-si cumpara haina care le place pentru ca e prea scumpa, nu-si cumpara mancare de la restaurant sau din oras ca se cheltuie bani, nu ies in oras ca nu sunt bani, nu merg in vacante ca sunt facturi de platit si tot asa… Mi s-a parut intotdeauna aiurea sa traiesti intr-un asemenea mod, mereu cu limite peste tot.

  Daca mie nu-mi place sa fac asta, de ce as face-o? Mai bine gasesc solutii de termen lung, care sa ma ajute sa scap de acest impas. Si nimic nu e mai bun in acest context decat un loc de munca la Preziosa. Cred ca orice limita din viata mea s-a incheiat cand m-am angajat aici.

  Bineinteles, vorbesc in sensul cel mai bun al cuvintelor. Pentru ca in momentul in care am inceput sa castig banii din jobul din videochat, s-au dus toate barierele pe care mi le puneam si sincer imi cam place sa traiesc asa. Pentru ca mereu imi fac poftele inimii, niciodata nu ma opresc.

  Si pana la urma cred ca asta urmarim cu totii in viata… sau nu? Ca doar de asta ne angajam, muncim, vrem bani – ca sa o ducem bine in viata. Dar daca asta se intampla cand deja ai imbatranit si anii au trecut? Care ar mai fi rostul, asa-i? de asta prefer sa simt cum e viata frumoasa de pe acum.

  Sa merg in magazine si orice-mi place sa-mi cumpar, nu sa stau sa ma uit la pret, sa stramb din nas, sa ma uit prin jur rusinata ca nu am bani. Nu, chiar nu. Acum merg in orice magazin imi pofteste inima si daca-mi place ceva, e ca si cumparat. Mancare imi comand de oriunde vreau, merg la cate restaurante vreau si la fel, nu ma uit deloc la bani.

  In vacante nici nu mai spun… pana sa vin la Preziosa nu mi-am permis nicio vacanta in 3 ani. Si-n numai 6 luni de munca la Preziosa am fost deja in doua vacante a cate 7 zile, si nu in tara la noi, ci in Turcia si-n Spania. Am vrut de mult sa vad aceste tari, sa merg sa vizitez, sa ma relaxez, sa fac cumparaturi. Si ghici ce, jobul in videochat la Preziosa imi permit acum sa fac asta.

  Era si cazul sa se termine cu limitarile. Acum fac tot ce vreau, cand vreau. Banii oricum vin zilnic la Preziosa, chiar si pana la 2000 de lei zilnic din videochat Iasi. Cum sa am limite cand am atatia bani, nu?:D

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img