More
  AcasăUncategorizedLa jobul in videochat de la Heylux nu trebuie sa dau bani...

  La jobul in videochat de la Heylux nu trebuie sa dau bani pe transport

  Buna! Da-mi voie sa ma prezint: numele meu este Larisa, fac videochat la Heylux de cateva luni bune si trebuie sa spun ca sunt foarte multumita! Sunt foarte multe motive pentru care Heylux ma face atat de fericita, dar sunt cateva pe care le iubesc in mod special.

  Sunt dintr-o comuna din Iasi numita Tomesti, dar de foarte mult timp am vrut un job in Iasi de pe urma caruia sa am multi bani. De mutat in Iasi nu puteam sa ma mut, iar cu naveta era foarte greu. Autobuze nu prea erau atat de multe si daca erau, se intampla numai la anumite ore, deci eram conditionata.

  Primul motiv pentru care iubesc Heylux este transportul gratis

  Asta ar fi insemnat sa dau cel putin 50 de lei pe taxi in fiecare zi pentru a ajunge sa lucrez in Iasi. Si cum as fi putut sa fac asta, daca joburile din Iasi nu ma ajutau nici macar sa castig 50 de lei intr-o zi? Uite acesta este primul motiv pentru care iubesc eu Heylux Iasi.

  Acestia nu au fost precum alti angajatori din Iasi, ci m-au ajutat cu tot ce am avut nevoie. Heylux mi-a pus la dispozitie o soferita de la studio si o masina care sa vina in fiecare zi sa ma conduca la munca si apoi la sfarsitul turei, inapoi acasa.

  Iti inchipui ca eu economisesc lunar aproape 1.000 de lei numai pentru transport, facand videochat la Heylux? Iar acum daca ti-as spune si cat castig zilnic din videchat in acest studio, sigur vei vrea si tu un job ca al meu!

  Lucrul cel mai important este ca pot folosi toate castigurile de la Heylux doar pentru bunul meu plac si pentru rasfat si nu trebui sa mai chetui vreun leu pentru transport, machiaj, sau alte lucruri de acest gen.

  E o senzatie unica sa castig 340 lei zilnic si sa-i am doar pentru mine

  Pe scurt, cei 340 de lei pe care ii castig zilnic la Heylux Iasi sunt doar ai mei si nu trebuie sa ii cheltui pe lucruri inutile. Atata timp cat Heylux imi pune la dispozitie toate serviciile acestea gratis, eu ma pot bucura mereu de confort si de castiguri mari.

  Ca sa nu mai spun cat de linistita sunt ca nu trebuie sa ma ingrijorez cum ajung acasa sau ca intarzii la munca. Pentru ca mereu vine o masina si ma ia de acasa la timp si tot timpul ma duce in siguranta inapoi, asa ca pot munci linistita la Heylux stiind ca ma aflu exact unde trebuie.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img