More
  AcasăHeyluxStii ce-i mai frumos la Heylux? Faptul ca banii imi garanteaza linistea!

  Stii ce-i mai frumos la Heylux? Faptul ca banii imi garanteaza linistea!

  Fugim dupa tot felul de averi toata viata si dupa aia constatam ca nici bani n-am obtinut cati am vrut, si nici linistea pe care ne-am dorit-o. Pentru ca, in fond, de ce vrem bani si averi? Sa avem parte de liniste, sa fim relaxati. Cum putem fi noi, femeile, relaxate daca nu avem acel loc de munca care sa ne garanteze in timp record toate lucrurile pe care ni le dorim?

  Ca degeaba obtii ce vrei daca pe atunci ai peste 40 de ani. Ideea e sa ai de la viata lucrurile pe care ti le doresti cat mai devreme, nu? Sa te poti bucura in liniste, sa-ti poti trai viata asa cum iti place… Si eu am fost in locul tau si stiu cum e, si sincer daca nu ma „loveam” de studioul acesta din Iasi (Heylux) as fi fost inca in aceeasi situatie proasta.

  Sunt joburi si joburi, dar ca la Heylux mai rar, crede-ma!

  Acum eu n-am sa spun ca nu mai exista joburi in Iasi sau in tara care sa nu aduca bani, joburi in afara celui de la Heylux. Ca sunt. Dar nu sunt la fel ca jobul de la Heylux, asta o sa spun si in acelasi timp o si garantez. Pentru ca stiu ce inseamna sa lucrezi in orice alta parte decat la Heylux si stiu ce inseamna sa fiu si model la Heylux Iasi.

  Asadar, pot face comparatii in ambele situatii. Si chiar daca mai gaseam joburi la care castigam cate 2000 de lei lunar, tot nu era bun. Ca eu am fost intr-o situatie mai buna decat restul romancelor care castigau 1000 de lei lunar… dar nici 2000 de lei… ce sa fac cu ei? daca stau sa ma gandesc bine.

  Ca se duc…stii cat de repede? N-ai idee. Iar eu n-aveam liniste cu acesti bani. Eram economista pe vremea aceea, inainte sa fiu model de videochat la Heylux. Dar in ziua de azi, nici cu facultate si diplome de nu stiu care nu mai ajungi sa ai salariul pe care ti-l doresti. Constati ca ai facut anii de facultate degeaba… uneori, nu tot timpul.

  Singurul care-mi aduce linistea si pacea la care speram este acest job

  In aceasta situatie, a trebuit sa ma asigur cumva. Sa-mi asigur viata, viitorul. Si jobul de la Heylux a fost singura solutie, si inca este. Momentan, Heylux este singurul loc de munca ce-mi poate aduce zilnic o suma mai mare de 450 de lei, iar eu pentru acesti bani doar ma folosesc de un calculator si de internet, adica efortul fizic si oboseala nu exista, mai ales ca se lucreaza doar 8 ore pe zi la Heylux.

  De cand am castigurile acestea, poti calcula tu cam cat inseamna in 20-23 de zile lucratoare si iti vei da seama de ce acum am linistea pe care o voiam. Ca degeaba alerg dupa bani toata viata, daca atunci cand ii am, nu mai sunt sanatoasa de la atata alergat. Mai bine acum, la tinerete, alaturi de Heylux si echipa de aici :3

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img