More
  AcasăBeneficii Lucky StudioLucky Studio îți oferă machiaj gratuit. Hai să-ți spunem de ce facem...

  Lucky Studio îți oferă machiaj gratuit. Hai să-ți spunem de ce facem asta pentru tine!

  Suntem în domeniul ăsta de 10 ani și ceva. La Lucky Studio, am lucrat cu sute de modele, am avut multe oferte de servicii pentru ele de-a lungul timpului. Dintre toate avantajele oferite fetelor, cel mai apreciat a fost și este în continuare machiajul zilnic gratuit. Hai să-ți spunem de ce!

  La Lucky Studio arăți mereu impecabil

  În videochat în Iași contează enorm imaginea. Orice model cu experiență îți poate confirma lucrul ăsta. Dacă arăți perfect în fața camerei, faci mai mulți bani. Există pur și simplu o legătură directă între aspectul tău dat de make-up și încasări. Poți verifica și tu lucrul ăsta, să te convingi că nu e doar o părere a cuiva. Un machiaj bun îți acoperă imperfecțiunile, mai ascunde din oboseală, dacă n-ai dormit bine. Îți pune în evidență trăsăturile care te avantajează și le estompează pe cele care nu îți convin. Te ajută chiar și pe plan psihologic. Atunci când ești machiată profesionist, ai mai multă încredere în tine. Discuți altfel cu membrii, zâmbești mai mult.

  Ăsta e motivul pentru care și noi și modelele punem accent pe machiaj. La Lucky Studio colaborăm cu 6 colege make-up artiste. Le-am selectat cu multă grijă, după interviuri riguroase și probe practice. Desigur, am ținut cont și de caracter, de personalitate. Pentru că ele interacționează zilnic cu tine și ne dorim să te respecte, să îți asculte opiniile. Și, mai ales, să se adapteze la nevoile tale într-un mod constructiv. Adică e bine că-ți transmit o energie bună, pozitivă. Pe lângă asta, am ales colege care să fie pasionate de domeniul lor. Să învețe lucruri noi, să se adapteze la trendurile din videochat în Iași. Beneficiara acestor lucruri ești chiar tu. Vezi asta în încasările pe care le obții la Lucky Studio.

  Faci videochat în Iași la un alt nivel

  După cum vezi, ducem profesionalismul la un alt nivel. În loc să fie doar o vorbă goală, cum întâlnești la alte studiouri, punem substanță în această preocupare. Încercăm tot timpul să îmbunătățim organizarea Departamentului de Make-up Lucky Studio. Pentru asta, îți cerem părerea și ție. Te rugăm să ne spui ce îți place, ce apreciezi, ce crezi că ar mai putea fi îmbunătățit. Așa putem să creștem nivelul serviciilor noastre. Drept urmare, am creat stații noi de lucru pentru machiaj, am schimbat modul de programare al modelelor care vin la make-up. În prezent, poți fi sigură că la Lucky Studio arăți impecabil înainte fiecărei zi de lucru și la fiecare ședință foto-video.

  Dacă și tu îți dorești să fii frumos machiată în fiecare zi, te invităm cu drag la Lucky Studio. Serviciul ăsta e gratuit, ca să beneficiezi cu și mai mare plăcere de el. Chiar și după un privat mai lung, dacă simți că ai nevoie de un mic retuș, colegele noastre te pot ajuta. Firește, tot gratuit. Profită și tu de marile avantaje de la Lucky Studio! Simte-te și tu liberă să faci bani la cel mai bun job din videochat în Iași!

  Telefon Lucky Studio:  0742 286 286 

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img