More
  AcasăLucky StudioAi idee ce cool e sa primesc la Lucky Studio bonusuri saptamanale...

  Ai idee ce cool e sa primesc la Lucky Studio bonusuri saptamanale atat de mari?

  Stiu ca probabil ai vazut pe internet tot felul de articole despre videochat, asa ca de data asta eu o sa incerc sa vin cu ceva diferit, ca sigur ai aflat cam tot ce se poate afla de la alta lume. Te-ai intrebat vreodata oare cum este posibil ca Lucky Studio sa ofere bonusuri saptamanale care ajung pana la suma de 9000 de lei cash?

  Ca de stiut sigur stiai, peste tot pe net este plin numai cu asta, cu castigurile mari de la Lucky Studio. De stiut stiam si eu, dar nu ai fost curioasa sa vezi in ce fel se primesc aceste bonusuri? Pentru ca nu e doar asaaa… le primesc si gata, ca asa scrie undeva.

  Sistemele de bonusare de la Lucky Studio sunt unice in Iasi

  Aceste bonusuri au un sistem in spatele lor. Un sistem bine pus la punct, de aceea am inceput sa si iubesc atat de mult jobul in videochat de la Lucky Studio, ca totul e foarte organizat aici. N-are cum sa se intample ceva aiurea sau naspa pentru ca daca totul e bine schitat si organizat, se stie dinainte ce o sa se intample.

  La inceput, nici eu n-am reusit sa inteleg sistemul de bonusare foarte bine. Nu stiam cum vin acele sume, in ce fel, dar asta pana sa ma incadrez in aceste bonusuri. Ele incep de la 60 de lei saptamanal, si apoi urca pana la 4.200 de lei.

  In ce context creste bonusul? In functie de castigul avut. Daca eu am, spre exemplu, un castig de 3000 de lei in 5 zile lucrate la Lucky Studio (pentru ca atat se lucreaza pe saptamana), sa zicem, pentru acest castig mai primesc in fiecare duminica 1000 de lei.

  In 5 zile castig cat in 3 luni la acest studio de videochat

  Probabil stiai ca la Lucky Studio se ofera bonusuri mari, dar nu te-ai gandit ca ele depind de castiguri. Asadar, cu cat sunt determinata sa castig mai mult intr-o zi, cu atat am sansa la un bonus mai mare. Daca am 3500 de lei in 5 zile, ajung la 1500 de lei bonusuri saptamanale.

  Asta ar insemna vreo 6000 de lei lunar numai din bonusuri, ceea ce e marfa. Si nu te speria la faptul ca am zis de un castig de 3000 de lei saptamanal. In Romania e greu, intr-adevar, sa castigi suma asta pana si intr-o luna, dar la Lucky Studio e usor.

  Fiindca e vorba de un castig zilnic. Acesta incepe de la 400 de lei si urca pana la 1200 de lei zilnic. Si fiecare model castiga usor peste 400 de lei, asa ca-n 5 zile de munca e usor sa ajung la o suma mai mare. 😀

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img