More
  AcasăHeyluxBMW-urile aurii cu Heylux videochat Iasi m-au convins sa vin aici

  BMW-urile aurii cu Heylux videochat Iasi m-au convins sa vin aici

  L-am vazut o data, l-am vazut de doua ori, l-am vazut peste tot in Iasi si mi-am zis: dar pana cand?! Peste tot unde merg, apare. Trebuie sa ma duc sa vad despre ce e vorba! Vorbesc, bineinteles, despre Heylux si bmw-urile aurii pe care le-am vazut prin tot Iasiul de o multime de ori.

  Ulterior am aflat ca nu erau doar 2-3 BMW-uri aurii cum am crezut eu, ci vreo 10 bmw-uri aurii cu logo-ul Heylux care aveau rol de a informa fetele cu privire la acest job misto. E clar ca e misto din moment ce au si atatea bmw-uri x6, iti dai seama, ca nu oricine isi permite atatea masini doar pentru a le folosi la informare si ajutor.

  Ca practic nu conduc modelele de la Heylux bmw-urile acestea si nici nu primim transport gratuit cu acestea, primim transportul cu alte masini de care dispune studioul. Deci acestea sunt doar asa, de “fita” ca sa zic, si normal ca mi-a placut asta. Imi plac oamenii care isi arata valoarea.

  Imi place ca Heylux spune ca are cele mai mari castiguri. Chiar le are!

  Ce daca Heylux arata faptul ca se castiga in acest studio bine si ei se bucura de asta? Bravo lor, doar nu vrei sa planga ca au succes! Pe mine m-au intrigat pentru ca vedeam peste tot numele si normal ca-n final m-au convins, de ce sa mint.

  Dar nu te gandi ca m-a convins un studio oarecare sa lucrez la ei, ci m-a convins cel mai bun studio de videochat din Iasi. Adica nu e de ici-colo, e o mandrie pana la urma sa lucrez la Heylux daca sunt interesata de domeniul videochatului.

  Heylux e cel mai potrivit pentru cele interesate de videochat si nu te gandi ca sta cineva sa se roage de fete sa se angajeze, chiar daca exista aceste bmw-uri. Deci sa nu ma intelegi gresit, decizia de a merge la Heylux a fost a mea, nu pentru ca a incercat sa ma convinga cineva.

  La Heylux poate avea succes orice fata, stiu asta

  Cand am zis ca Heylux m-a “convins”, m-am referit ca mi-a placut logo-ul lor, reclama lor, totul, si m-a facut sa vreau sa fiu parte din aceasta echipa a lor. Si cred ca asa afla majoritatea iesencelor de Heylux, din faptul ca numele acesta apare peste tot in Iasi.

  Dar stii ce? Nu s-ar mai angaja atat de multe iesence aici daca nu e asa misto ca si job. Iti zic eu si ti-ar mai spune si alte zeci de fete ca nu e de ici colo sa castigi zilnic o suma de 450-500 de lei la Heylux plus un alt bonus in fiecare saptamana de pana la 2000 de euro 😉

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img