More
  AcasăHeyluxCa model de videochat la Heylux, sunt respectata ca femeie

  Ca model de videochat la Heylux, sunt respectata ca femeie

  La viata mea, am avut de-a face cu fel si fel de oameni. Oameni buni, oameni rai, oameni suspiciosi si plini de prejudecati, nepasatori, aroganti… asa e viata, dai peste tot felul de specii, iar acum n-are rost sa mint sa spun ca toti oamenii pe care i-am intalnit aveau o parere buna despre videochat.

  Pentru ca hai sa recunoastem, videochatul este un subiect pe care orice roman l-a abordat la un moment dat. S-a discutat si RASdiscutat despre acest subiect, care are si o anume semnificatie pentru mine, deoarece sunt model de videochat la Heylux. Si din start am spus, niciodata n-am intalnit numai pareri bune despre acest domeniu.

  Ca model de videochat la Heylux, am tot ce-mi doresc

  Eu n-am sa mint ca nu ma ajuta cu nimic asta, acesta e adevarul si-l stim cu totii. E normal sa fie pareri pro si contra, altfel ar fi haos in lume daca am fi toti la fel. Am intalnit oameni care vad in modelele de videochat niste persoane rele, dar si oameni care le vad ca pe adevarate personalitati, ce merita apreciere si lauda.

  Acum n-o sa ridic in slavi jobul meu de la Heylux, daca asta iti inchipui. Insa stiu sigur ca EU si celelalte fete care lucram aici cam suntem ridicate in slavi de echipa de la Heylux. Ce n-au inteles multi oameni este ca in acest studio, un model nu e doar un model si atat.

  Eu nu-s considerata doar o angajata, o tipa si atat… Sunt mult mai mult, believe me. Niciodata n-am mai lucrat intr-o echipa atat de unita si frumoasa precum cea de la Heylux, care ma face sa ma simt cu adevarat speciala. Indiferent de ce ar crede altii, eu primesc mai mult respect la Heylux decat 1000 de oameni la un loc.

  In afara banilor, sunt multe lucruri cool la Heylux

  Da, castig zilnic peste 500 lei la Heylux si da, primesc bonusuri saptamanale de pana la 9000 lei cash si premii cu gramada, dar e mult mai mult de atat. Ca in final, orice model de videochat poate castiga bani. Dar oare primeste atat de mult suport din partea echipei, cum primesc eu la Heylux?

  Oare sta cineva la fiecare pas si le incurajeaza, cum ma incurajeaza pe mine? Cum imi ofera caldura, prietenie, respect, cum ma fac sa ma simt ca nu-s doar un model de videochat, ci o adevarata doamna eleganta, o adevarata personalitate pe care nimeni n-o poate rani, ca-s puternica. Oare in cate studiouri se gaseste asta?

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img