More
  AcasăAngajari videochatM-am mutat din Piatra Neamt pentru a lucra in videochat la Lucky...

  M-am mutat din Piatra Neamt pentru a lucra in videochat la Lucky Studio

  Cand lumea aude ca am plecat din locul in care m-am nascut pentru a locui intr-un oras in care am job de model de videochat, se mira. Si sincer, nu inteleg de ce ar face-o. Adica… vreau sa spun ca atunci cand le spun adevarul despre videochatul la Lucky Studio Iasi, nu se mai mira atat.

  Sau tu ai fi surprinsa si mirata daca ai castiga zilnic o suma de 320 de lei la Lucky Studio, cum castig eu? Nu cred. Si nici de faptul ca pot obtine cate un bonus saptamanal de peste 300 de lei, pana la 3.000 de lei, pentru performantele mele in videochat n-ai mai avea o reactie negativa.

  Toate fetele descurcarete din Iasi ar vrea un job in videochat la Lucky Studio

  De fapt, nu stiu ce romanca ar putea reactiona negativ la asemenea castiguri in videochat. Mai ales cand Lucky Studio este cel mai bun studio de videochat din Iasi si din tara. Mai degraba cred ca toate femeile ar lucra la Lucky Studio daca ar putea face asta.

  Si daca stau sa ma gandesc, oricum foarte multe romance deja lucreaza. Din ce am aflat eu, cel putin 170 de romance lucreaza in colaborare cu Lucky Studio de acasa si alte peste 100 de fete lucreaza la studio. Un numar destul de mare de angajate, as spune eu.

  Deci asta trebuie sa insemne ceva, nu? Eu zic ca inseamna ca Lucky Studio este super profesionist si dorit de romancele de pretutindeni ca si angajator. Daca pana si eu m-am mutat din Piatra Neamt pentru a face videochat la Lucky Studio Iasi, inseamna ca sigur este ceva bun de acest studio.

  M-am mutat pentru ca Lucky Studio face acest lucru sa merite

  De altfel, totul este super ok la Lucky Studio. Fie ca vorbesc de castiguri, bonusuri, fie ca vorbesc de conditii de munca, aparaturi sau servicii precum transport gratis, cazare, machiaj si altele, Lucky Studio este mai mult decat fericit sa puna la dispozitia modelelor sale aceste lucruri.

  Nimeni care vrea o viata mai buna si mai frumoasa n-ar putea refuza o asemenea oferta. Vreau sa spun ca nu e ca in acele locuri in care castigi bani multi, dar ai conditii mai aiurea de munca. Nu, la Lucky Studio e totul sau nimic. In cazul de fata, e totul. Pentru ca in acest studio de videochat din Iasi nu-mi lipseste nimic.

  Am si conditii, am si confort, legalitate, discretie, castiguri mari… sunt impacata din toate punctele de vedere. Crezi ca as putea vrea ceva mai mult, cand am un job la Lucky Studio?

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img