More
  AcasăUncategorized12.000 de lei intr-o saptamana la Preziosa. Oare e real?

  12.000 de lei intr-o saptamana la Preziosa. Oare e real?

  In cele mai frumoase visuri ale tale, care era suma lunara pe care ai fi vrut s-o castigi? Cum te imaginai dintotdeauna in viitor, castigand cat? O suma realista, bineinteles, ca asa patroni de companie cu totii ne visam. Dar vorbim de un job normal acum, cu un salariu normal. Cat ai visat sa castigi cel mai mult? Sau mai bine spus, ti-ai imaginat vreodata ca poti ajunge sa castigi 12.000 de lei intr-o saptamana, plus un bonus de 7200 de lei pentru asta?

  In total, 19.200 de lei intr-o singura saptamana muncita la Preziosa. Ti se pare ceva rupt din lumea asta, asa-i? E o suma frumoasa rau, intr-adevar, nu vad sa existe vreo fata in tara asta care sa nu viseze la asa ceva. Sunt, totusi, cateva mii de euro foarte frumoase in joc, pe care te asigur ca nu le mai poti castiga in alta parte.

  Poti incerca, bineinteles, ca nimeni nu te opreste sa incerci. De aia suntem liberi, avem optiuni de unde sa alegem. Dar sa zicem ca, prin absurd, chiar mai castigi 12.000 de lei intr-o saptamana la un alt studio de videochat. Si, crezi ca studioul acela ar fi dispus sa-ti mai dea si un bonus de 7200 de lei, asa cum o face Preziosa?

  Pentru ca nu exista studiouri care sa ofere bonusuri pe care Preziosa le ofera, crede-ma pe cuvant. Nu exista niciunul in tara asta care sa dispuna de bonusuri asa de mari. Maximul pe care il vei primi va fi 100 de dolari bonus si-ti pot garanta asta, am o multime de prietene care au lucrat in alte studiouri si stiu.

  Dar in fine, nu asta e problema mea, nu incerc sa conving pe nimeni de nimic, ci doar sa informez. Dar hai sa revenim la cum poate castiga un model de videochat o suma de 12.000 de lei la Preziosa Iasi intr-o saptamana.

  Eh, uite asa, destul de simplu. Sumele care se castiga la Preziosa sunt intre 300 si 800 de lei pe zi, dar stii ca asta e o medie, nu? Stii ca oricand suma de 800 de lei poate fi usor depasita. Si e de ajuns sa castigi 2000 de lei intr-o zi si in 5 zile deja ai 12000 de lei.

  Te intrebi daca e posibil sa castigi 2000 de lei intr-o zi? Logiiiic. Cu ajutorul celor de la Preziosa orice e posibil. Acum iti dai seama ca nu cred ca poti castiga IN FIECARE saptamana banii acestia, dar si daca ai castiga atat intr-o singura saptamana pe luna, te-ai scos, ai o multime de bani. Misto, nu?:D:D

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img