More
  AcasăLucky StudioPe langa bani, chiar imi place sa fiu model de videochat la...

  Pe langa bani, chiar imi place sa fiu model de videochat la Lucky Studio

  De ceva timp am descoperit ca sunt foarte usor de multumit. Inainte puteam sa fiu chiar foarte dificila. Sunt femeie, nici eu nu stiu ce e cu mine uneori, insa asta pot recunoaste, ca eram greu de multumit. Dar am descoperit si cauza acestui lucru: n-aveam jobul de la Lucky Studio pe atunci.

  Momentul in care m-am angajat la Lucky Studio Iasi a insemnat momentul in care multumirea mea a ajuns la un apogeu pe care nu-l mai atinsesem pana atunci. Sa fiu model de videochat aici a insemnat sa-mi simplific toate nevoile, sa-mi dau seama cat de usor sunt de multumit.

  Vrei sa afli ce ma multumeste, mai exact? BANII. Oare te-ai gandit ca asta o sa spun? Poate am fost previzibila, cine stie, dar vorbesc serios cand spun ca m-am schimbat radical. Frustarile mele, stresul, agitatia, nervii,  toate aveau o cauza: lipsa banilor.

  Lipsa banilor era o problema mare pana sa vin la Lucky Studio

  Te-ai gandit ca poate d-asta sunt femeile greu de multumit? Ca nu au bani de care sa se bucure? Deoarece daca ar avea banii pe care ii vor, ar face tot ce le place si-atunci ar fi toate mult mai fericite. Crede-ma ca n-ai idee ce poate sa-ti faca stresul si lipsa banilor.

  Pe mine mai era putin si ma distrugeau de tot. Nu ma gandeam ca lipsa banilor ma poate afecta atat de tare. Pana s-a rezolvat problema asta de tot. O semnatura la Lucky Studio si totul a devenit altfel. Iar cand vorbesc de diferente, imagineaza-ti ca e vorba de niste diferente uriase.

  Nu e vorba de 2-3 lei pe care ii castig in plus. Gandeste-o asa: aveam un salariu normal, iar acum cu Lucky Studio am luni in care acel salariu pe care obisnuiam sa il am il castig de 5-6 ori mai mult in acest studio. Intelegi? Dubleaza, tripleaza, fa suma de 5-6 ori mai mare si-ti vei da seama despre ce castiguri vorbesc la Lucky Studio.

  Jobul in videochat in Iasi imi ofera tot ce n-am avut pana acum

  Sinceritatea mea e la punctul maxim cand afirm ca: mi-e de ajuns sa fiu model de videochat la Lucky Studio, unde :

  • Transportul e gratuit
  • Cazarea la fel
  • Make-upul zilnic la fel
  • Bonusurile de fidelitate ajung la 14.000 lei
  • Bonusurile saptamanale ajung la 3000 de lei

  Pentru ca din asta si din ce castig eu in fiecare zi ma rasfat in mii de feluri posibile. Sunt sigura ca intelegi ce vreau sa spun.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img