More
  AcasăConfesiuniLa Lucky Studio eşti liberă să alegi

  La Lucky Studio eşti liberă să alegi

  Să poţi să îţi alegi programul, să poţi să îţi alegi locul în care să lucrezi sau chiar decorul camerei poate să pară ceva de vis. Pentru mine însă acest vis a devenit realitate cu Lucky Studio!

  Sunt angajată ca model de videochat la Lucky Studio de aproape 4 luni. În tot acest timp am continuat să mă minunez de câte condiţii creează acest studio de videochat din Iaşi numai pentru ca modelele să se simtă confortabil. Confort este însă puţin spus: un model la Lucky Studio se simte ca o regină, ca o celebritate ce păşeşte în lumina reflectoarelor.

  Vă veţi întreba de ce spun asta, sau de ce spun că la Lucky Studio eşti liberă să alegi. Ei bine, pentru că aşa e! De la bun început, chiar din momentul în care m-am hotărât să mă angajez la acest studio de videochat, am fost lăsată să aleg. Puteam să lucrez de acasă, dar am ales să lucrez de la studio. Puteam să aleg unul din cele şase contracte posibile – pe 1 lună, 2 luni, 6 luni, 1 an, 2 ani sau 3 ani. Am ales pentru început un contract de o lună – şi când spun contract, spun că totul este 100% legal, indiferent că e contract de colaborare sau contract individual de muncă.

  Ceea ce m-a surprins foarte plăcut a fost faptul că am putut să îmi aleg singură programul. Lucky Studio nu are un orar de lucru fix, programul este super-flexibil şi fiecare model de videochat poate să şi-l adapteze cum doreşte. Poţi lucra în oricare din cele 6 ture de lucru dintr-o zi, poţi lucra o singură zi pe săptămână, două, trei sau cinci – după cum îţi permite programul personal. M-a ajutat foarte mult asta, pentru că trebuia să merg şi la facultate.

  Libertatea de a alege a trecut la cu totul alt nivel atunci când, după ce am fost coafată, machiată, aranjată şi fotografiată – servicii incluse ca bonus la fiecare contract semnat – am fost lăsată să îmi aleg camera în care lucrez. Nu aveam în minte decât un mare WOW când deschideam uşa oricărei camere: lux, eleganţă, stil, mai ceva decât ce poţi vedea prin reviste şi emisiuni de specialitate în amenajări şi decoraţiuni.

  Să ajung şi la plată – nu mică mi-a fost surpriza când la finalul primei ture am fost întrebată cum vreau să fiu plătită. Din nou libertatea de a alege: plată la zi, săptămânală, lunară. Desigur am ales plata la zi – aşa am tot timpul bani în buzunar.

  V-am lămurit acum ce înseamnă să fii liberă să alegi? Eu cred că da! Lucky Studio – acest studio premium de videochat din Iaşi – îţi creează toate condiţiile pentru ca tu să te simţi stăpână pe tine, cu libertatea de a alege ceea ce îţi doreşti.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img