More
  AcasăPreziosaLa Preziosa am un job in Iasi unde castig 6.500 lei lunar...

  La Preziosa am un job in Iasi unde castig 6.500 lei lunar fara a avea experienta

  Imi amintesc si acum ca in urma cu cativa ani, abia asteptam sa termin studiile sa ma pot angaja si eu, sa fiu independenta. Dezamagirea a aparut in momentul in care am inceput sa merg la interviuri si am vazut cum sta, de fapt, treaba cu joburile. M-am chinuit un an de zile cu interviuri si joburi pana sa gasesc ce am vrut la Preziosa.

  Asta pentru ca nu ma asteptam sa am asemenea experiente. De exemplu, pana sa fac videochat la Preziosa si totul sa mearga bine, am mers la cateva interviuri la care am crezut ca ma voi descurca. Sincer, angajatorii romani mi se par niste aroganti. Majoritatea ma luau cu texte si cu indiferenta la interviuri, ma tratau cu superioritate si ma si discriminau uneori, doar pentru ca nu aveam experienta.

  La Preziosa pot castiga zilnic intre 300 si 800 de lei

  job in iasi
  job in iasi

  Pai cum sa fi avut experienta, daca am avut de facut studii? Si asta vor majoritatea firmelor, vor angajati cu experienta, care stiu deja totul. Iar treburile nu merg chiar asa si m-a dezamagit faptul ca nu au avut rabdare cu mine, sa ma invete. Abia la Preziosa am gasit un job ca model de videochat unde nu mi s-a cerut experienta.

  Si fii atenta, nici nu am experienta si tot castig 6.500 de lei lunar! Ai mai auzit asa ceva? La celelalte joburi in Iasi mi se oferea 1.500 de lei maxim in cazul in care avea experienta, iar daca nu primeam 1.000 de lei lunar. De la 1.000 de lei pana la 6.500 de lei este multa treaba.

  Nu m-as fi gandit nicio secunda ca voi castiga atat de mult la Preziosa. Si pun accent pe faptul ca nu aveam experienta cand m-am angajat. Inca nu am, inca invat si castigurile mele sunt tot in crestere datorita femeilor care lucreaza la studio si care ma ajuta cu orice am nevoie.

  Acesta este singurul job in Iasi unde pot castiga atat de multi bani

  job in iasi
  job in iasi

  Asa job in Iasi chiar ca n-am mai pomenit. Cand toti cereau experienta, jobul de la Preziosa nu mi-a cerut decat sa am peste 18 ani si sa fiu o fata simpatica si amabila, de restul s-au ocupat femeile care lucreaza aici si care formeaza un colectiv. Unde mi-a fost capul pana acum? De ce oare n-am descoperit jobul de la Preziosa mai devreme?

  In acest fel nu m-as mai fi lovit de dezamagirile de la vechile joburi. Oricum…unde in alta parte in Iasi mai pot castiga zilnic intre 300 si 800 de lei, fara experienta? Doar la Preziosa am descoperit asa ceva!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img