More
  AcasăDespre videochatLucky Studio mi-a asigurat viitorul prin venituri de 7.400 lei lunar

  Lucky Studio mi-a asigurat viitorul prin venituri de 7.400 lei lunar

   

  A fost greu pentru mine să găsesc un job care să îmi ofere siguranţa zilei de mâine. Când vedeam ce se întâmplă zilnic în jurul meu deveneam foarte descurajată şi nu speram la prea multe lucruri. Ajunsesem să cred că orice job poate să mă lase în stradă oricând. La cât de instabile au devenit lucrurile, mă aşteptam la orice lucru de acest gen. Nu m-am putut baza pe un job că îmi poate asigura viitorul. Din acest motiv, am decis că soluţia cea mai bună pentru mine este Lucky Studio. În acest loc mi-am asigurat, fără îndoială, viitorul mult dorit.

  Punând la dispoziţie comisionul cel mai mare din ţară, de 80% din câştiguri, posibilitatea creşterii veniturilor este foarte mare la Lucky Studio. Astfel că, orice angajată Lucky Studio poate câştiga între 300 şi 800 de lei. Uneori, poate chiar mai mult. Nimic nu este limitat, veniturile depinzând strict de voinţa şi de implicarea fiecărei angajate. Dacă vreau să-mi formez o carieră şi sunt ambiţioasă să câştig mulţi bani, atunci Lucky Studio este locul cel mai potrivit pentru mine.

  370 de lei zilnic şi un venit de 7.400 lei lunar

            Cu siguranţă te întrebi cum ai putea să câştigi şi tu zilnic 370 de lei ca şi mine. Totul a început foarte simplu, chiar din momentul în care m-am angajat la videochatul Lucky Studio. Eu câştig 370 de lei pentru că sunt nouă şi nu am atâta experienţă în videochat, însă tu sau orice altă fată poate câştiga mai mult de atât.

  Bineînţeles că şi eu sunt foarte determinată să câştig mult mai mult la Lucky Studio. Mai ales având în vedere că pentru câştiguri cât mai mari Lucky Studio premiază fiecare model cu bonusuri săptămânale. Aceste bonusuri sunt o provocare pentru mine şi mă motivează să câştig mereu mai mult. De exemplu, dacă aş câştiga 2.500 lei în 5 zile, adică aproximativ 500 de lei pe zi, mai obţin alţi 500 de lei la sfârşitul săptămânii.

  Lucky Studio mă motivează nu numai prin bonusurile săptămânale, dar m-a motivat şi de la început cu bonusul de angajare de 13.480 lei. Când mi s-a pus în mâna bonusul de angajare am ştiut că este un studio de videochat în care chiar pot evolua.

  De asemenea, faptul că nu mai trebuie să cheltui pe servicii de înfrumuseţare e un avantaj. Lucky Studio mi-a garantat, prin intermediul contractului, confidenţialitate, legalitate dar şi servicii de înfrumuseţare şi transport. Astfel, am fost scutită de alte cheltuieli iar banii obţinuţi zilnic erau doar pentru bunul meu plac.

  Libertatea şi distracţia de a obţine bani

            Ceea ce mă atrage foarte mult la studioul de videochat din Iaşi este libertatea de care profit. Nu mai trebuie să stau stresată că nu fac lucrurile bine sau că am deadline-uri şi mă mustrează şeful. De data asta, sunt liberă să decid pentru mine. Lucky Studio îmi oferă propria cameră în care pot să fac orice vreau în faţa camerei web. Este o muncă online şi este foarte distractiv că sunt stăpână peste alegerile mele.

   

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img