More
  AcasăLucky StudioCu bani orice e posibil. Asadar, cu Lucky orice e posibil

  Cu bani orice e posibil. Asadar, cu Lucky orice e posibil

  Daca nici cu bani nu este totul posibil pe lumea asta, atunci cu ce mai e? Este bine cunoscut faptul ca banii au puterea suprema intr-o societate. Cand ai bani, ti-e bine si stii ca o sa-ti mearga la fel de bine atata timp cat continui sa-i ai. Eu stiu ca totul e posibil in viata mea pentru ca am jobul acesta la Lucky Studio.

  E vorba de o reactie logica, cu actiune si consecinta: m-am angajat la Lucky Studio si videochatul aici imi aduce venituri lunare de 1800 de dolari. E normal ca daca am bani, sa am tot ce vreau. Ca atare, fac totul sa fie posibil. In functie de dorintele mele.

  Nici c-as vrea mai mult de atat. As sta sa fac o comparatie cu locul de munca anterior, dar ce sa compar? Acolo aveam 1400 de lei salariu si la Lucky Studio am 1800 de DOLARI. Cu asta am spus cam totul, asa ca nu are rost sa ma invart in jurul unui subiect fara rost.

  Nici eu nu eram multumita de jobul meu inainte, de asta sunt aici

  Oricum nu cred ca exista multe romance multumite de salariul lor, dar se gandesc ca n-au ce face altceva si se resemneaza. Cum nu este altceva? Dar Lucky Studio ce e? E un job al femeilor. Unde frumusetea aduce bani. Frumusetea si vorbele.

  Daca nici aici nu i-ar placea unei femei sa lucreze, unde are atentie totala din partea membrilor de pe site-urile de videochat, atunci unde sa ii mai placa? Lucky Studio pune la dispozitie pentru fiecare model in parte cate o camera amenajata de la cel mai mic detaliu pana la cel mai mare cu cele mai scumpe lucruri.

  Oricine ar iubi sa lucreze in asemenea conditii, cu o tastatura in mana, cateva vorbe in engleza si putin sarm. Pana la urma, femeilor le place sa-si testeze abilitatile. Cum altfel, daca nu la Lucky Studio, unde pot sa arat ca din vorbe sucesc situatiile cum vreau eu si castig multi bani?

  Vorba e arma femeii, parerea mea. Folosita cum trebuie la Lucky Studio poate aduce milioane. Asta ar trebui sa stie orice fata care nu e multumita de viata ei. Eu stiu ca n-am fost multumita cu cei 1400 de lei, asa ca acum am 1800 de dolari. Tu poti avea si mai mult, cine stie. Sau vrei sa spui ca n-ai vrea sa faci totul in viata ta sa fie posibil pentru tine?

   

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img