More
  AcasăHeyluxCand vreau mai multi bani pentru haine, pur si simplu ii castig...

  Cand vreau mai multi bani pentru haine, pur si simplu ii castig la Heylux

  Hainele…obsesia femeilor. De fapt, shoppingul in general este obsesia femeilor. Ma gandesc ca inca nu s-a nascut o femeie careia sa nu-i placa sa aiba multe lucruri, sa faca mereu cumparaturi, sa aiba bani. Nu la asta se rezuma viata, dar lucrurile acestea simple ne fac fericite pe noi, ce sa facem. D-asta si exista joburi ca la Heylux.

  Pentru a satisface aceste placeri pe care noi, femeile, le avem. Caci, de n-ar exista joburi precum cel din videochat de la Heylux, multe femei din ziua de azi n-ar avea bani pentru nimic. Adevarul e ca multe femei din Romania au bani datorita videochatului, care-i si cel mai profitabil job.

  Am cel mai cool job din Iasi la Heylux

  Dar, ce e si mai important este ca, E UN JOB. C-am mai vazut la romani conceptia gresita ca jobul de model de videochat nu este, de fapt, nu job. Si acei oameni se insala amarnic, pentru ca jobul pe care il am aici e la fel de demn si de obisnuit precum orice alt job din Romania.

  Numai ca, singura diferenta dintre jobul de la Heylux si alte joburi este ca aici nu trebuie sa astept ani de zile pentru o marire de cateva sute de lei la salariu. Eu imi fac salariul in videochat la Heylux, pentru ca veniturile avute aici sunt pe baza unui comision.

  Asadar, atat cat imi propun eu sa castig din videochat, atat castig. Crede-ma ca nu-i nicio rusine sa castigi bani din videochat. Ba mai mult, este o mandrie, pentru ca nu multe femei sunt capabile sa castige peste 6.500 de lei lunar doar din vorbe si cuvinte online.

  Consider ca o femeie care stie ce vrea castiga banii astia

  Asta inseamna ca fetele care lucreaza la Heylux sunt istete, stiu ce vor, stiu cum sa castige bani din simplul fapt ca vorbesc si atat. Asta e partea cea mai interesanta in a fi model de videochat la Heylux, ca am sansa sa castig fix cat vreau eu, fara sa ma opreasca cineva.

  Vreau sa spun ca de cand m-am angajat la Heylux, cred ca mi-am umplut dulapul cu haine de la Guess, Zara, Stradivarius, Bershka si toate minunatiile astea de branduri. Sunt obsedata de shopping, recunosc :)). Si-i frumos ca nu raman niciodata fara bani, ca daca vad o bluza sau ceva ce-mi place, imediat castig bani la Heylux pentru ea.

  Ca aici imi primesc banii zilnic si-am sansa sa plec acasa cu sume intre 300 si 800 de lei.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img