More
  AcasăHeyluxHeylux: felul in care mi s-a schimbat viata cu acest studio

  Heylux: felul in care mi s-a schimbat viata cu acest studio

  Parca imi si trec acum prin minte imaginile din trecut, care ma cam tortureaza, de ce sa mint. Cand treceam pe langa un magazin si trebuia sa ma uit intai in buzunar, sa vad daca am ceva bani, si de obicei se intampla sa nu am. Cand vedeam haine frumoase, masini frumoase, fete la cafenele, in cluburi, in vacante.

  Iar eu… eu trebuia sa controlez mereu buzunarul, sau daca era cazul sa cumpar ceva, verificam eticheta. Dupa cum este normal in Romania, nu? Oamenii verifica intai pretul, ca DE, cine are atatia bani, dintr-un salariu de 1000 de lei in fiecare luna.

  Heylux este studioul cu cea mai mare influenta asupra iesencelor

  Heylux a avut cel mai important rol in schimbarea acestei situatii in care ma aflam. De fapt, singurul rol l-a avut acest studio de videochat si jobul de aici. Imi si imaginez acum cum ar fi sa nu fiu model de videochat, sa nu merg in toate cafenelele in care imi place sa petrec timpul, sa nu merg in toate vacantele care ma fac sa ma simt bine, sa nu ma duc in cluburi, la shopping, sa n-am macar 3000 de lei in buzunar dupa fiecare saptamana de videochat.

  Cu 3000 de lei castigati intr-o luna orice roman s-ar simti binecuvantat, iar eu daca nu ii am saptamanal, as avea o cadere nervoasa acum. M-am obisnuit, de ce sa mint. Sunt obisnuita cu acest stil de viata, e usor sa te obisnuiesti cu lucrurile frumoase si cu viata aceasta.

  Vrei sa-ti explic pe scurt cum mi s-a schimbat viata de cand sunt model de videochat la Heylux Iasi? Pai, in primul rand, nu ma mai uit la eticheta. De fapt, nu ma mai uit deloc in buzunar sa vad daca am bani atunci cand imi doresc ceva. Acum daca vreau ceva, e simplu: obtin si gata.

  Cand vad ceva frumos prin vitrinele din magazinele mall-ului, ce crezi ca fac? Intru si cumpar acel lucru, fie ca este 400 de lei, fie ca este 2000 de lei, ce-mi pasa mie? Am siguranta ca am acei bani in portofel, asta inseamna sa fiu model de videochat la Heylux. Sa nu raman niciodata fara bani la mine.

  Sa lucrez aici inseamna sa am garantia ca n-o sa mai am lipsuri

  Sa am sume mari de bani, sa am castiguri de peste 1500 de euro in fiecare luna, sa ma bucur de lucrurile de care o fata obisnuita n-ar putea sa se bucure. Acesta este prilejul in a fi model de videochat la Heylux, sa ma bucur de anumite lucruri care sunt greu de obtinut, de altfel. Si nu e vorba numai de etichete.

  Eticheta era un fel de metafora. E vorba de orice lucru in general. Orice imi doreste inima, pot obtine, nu mai stau la discutii ca n-am bani. Eu nu sunt model de videochat la Heylux ca sa n-am bani. Daca ar fi asa, as fi model de videochat degeaba.

   

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img