More
  AcasăPreziosaPreziosa e studioul deschis de Lucky Studio, cel mai bun studio din...

  Preziosa e studioul deschis de Lucky Studio, cel mai bun studio din Iasi

  Ma tot intrebam eu de ceva vreme cine este in spatele acestui studio aparut de ceva timp, numit Preziosa. Pe site-ul lor vedeam numai imagini cu camere frumos aranjate, luxoase pana la ultimul detaliu, iar oferta financiara parca-mi facea cu ochiul. Mai, mai ca ma facea sa ma angajez, insa aveam retineri.

  Nu stiam cum si cand a aparut acest studio, daca e de incredere, daca ma pot angaja. Eu incercasem in trecut la Lucky Studio dar atunci nu mai erau locuri disponibile si de atunci am tot fost in cautarea unui studio. Si nu-mi vine sa cred ca nu mi-am dat seama ca Preziosa este condus de fapt de Lucky Studio.

  Stilul de la Preziosa e acelasi ca si la Lucky Studio, doar are aceeasi conducere

  Adica de aceeasi echipa de femei care conduce si Lucky. Mi se parea mie ceva asemanator in ofertele lor financiare, mai ales si plata la zi bine cunoscuta datorita lui Lucky si felul in care au amenajat camerele. Parea stilul celor de la LS, dar nu stiu cum de nu m-am gandit.

  In momentul in care am aflat ca Preziosa este acelasi studio cu Lucky, m-am angajat, iti dai seama. Ma gandeam ca din moment ce Lucky Studio este organizat asa bine si totul e asa ok acolo, n-are cum ca Preziosa sa nu fie la fel. E logic ca daca e vorba de un studio din acelasi grup, e ceva serios.

  Daca Preziosa este condus de aceeasi echipa de femei, am incredere ca este un studio serios si discret. Daca-ti spun ca nu m-am inselat in privinta asta, ce spui? Era oricum imposibil sa ma insel. Din moment ce-s create de aceleasi femei, e evident ca vor fi construite pe baza aceluiasi concept.

  Cu Preziosa mai multe fete au sansa sa castige multi bani

  Asta ma bucura mai tare, ca mie imi placea ideea de plata la zi, dar dupa ce-am pierdut locul disponibil la Lucky, n-am mai gasit studio care sa ofere asta. Si cum la Preziosa conditiile sunt la fel ca la LS, e mai bine pentru mine. Situatia mea nu-mi permite sa astept cate 2 saptamani pentru plata.

  Mi-e mai bine sa stiu ca pot castiga in fiecare zi sume intre 400-900 de lei, 1000, 1500, 2000 de lei. Nu conteaza cat, important e sa castig. Ca de castigat oricum castig mai mult decat in orice alta companie, e clar.

  Ce e misto e ca nu pierd niciun beneficiu din cele de la Lucky. Adica la Preziosa transportul e tot gratuit ca la LS, cazarea la fel, bonusurile de performanta sunt si ele pana la 7200 de lei pe saptamana, bonusurile de angajare la fel de mari. Ma bucur ca acestia lanseaza mai multe studiouri, au mai multe fete sansa sa evolueze!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img