More
  AcasăPovestea meaDe când fac videochat la Lucky Studio, mă simt mulțumită de mine

  De când fac videochat la Lucky Studio, mă simt mulțumită de mine

  Am auzit de multe ori pe cei din jur că spuneau că fericirea supremă o obţii doar atunci când ai cu cine să o împărţi. Oare de ce? Ce se întâmplă dacă nu am cu cine să o împart, dar totuşi am ajuns la ea?! Pentru mine, Lucky Studio este cel care mă poate face să cred că o viaţă împlinită înseamnă o viaţă fericită.

  Mai mult decât un job plăcut, Lucky Studio mi-a oferit un mentor. Lucky Studio a fost cel care m-a învăţat arta conversaţiei, arta naturalului şi arta respectului. Unele lucruri le învăţăm când suntem mici, altele pe parcurs. Eu pot spune că împreună cu Lucky Studio am învăţat o mulţime de lucruri pe care alţi profesori nu au reuşit să mi le transmită.

  Lucky Studio este pentru mine emoţia fericirii

  Ştii cum te simţi atunci când eşti îndrăgostită? Bineînţeles, cu fluturi în stomac. Aşa mă simt şi eu cu fiecare zi în care vin pregătită pentru o nouă conversaţie. Am o mulţime de prieteni şi de parteneri de conversaţie, ceea ce mă face să spun că sunt bucuroasă. Mai apoi, am emoţii când mă uit în oglindă, după şedinţa de machiaj. Este important să arăt bine. Asta mă face să am încredere în mine. Cele mai multe make up artiste de aici, de la Lucky Studio au grijă să arăt bine. Dar şi profesoarele de limbi străine se asigură că pronunţia mea este corectă. Sau comunicarea se face la nivel de înţelegere şi răspuns. Îmi doresc să deschid mai multe uşi împreună cu Lucky Studio. Cine ştie? Poate într-o zi voi reuşi să scriu articole pe un blog despre viaţa de aici. Aceasta este probabil o primă pagină din emoţia transmisă de cel mai bun videochat din Iaşi şi din ţară.

  Fericirea mea vine din lucruri mici, dese pe care le am. Familia este o mulţumire, locul de muncă este o mulţumire, viaţă mea socială altă mulţumire. Nu trebuie musai să îmi găsesc pe cineva cu care să îmi împart fericirea. Deocamdată profit de viaţă, de bonusurile de la Lucky Studio, de viaţa de artistă în faţa camerelor. Am un loc deasupra capului, am bani şi am atenţie.

  Chiar şi mediul virtual este o fericire. Este o emoţie trecută cu fiecare clipă în care sunt admirată şi sunt apreciată pentru ceea ce transmit. Acum, să nu ai impresia că eu chiar nu ştiu nimic. Am studiat. Ba chiar şi în timpul meu liber mai citesc câte o carte. De exemplu, ultima mea carte a fost Anna Karenina. Am trăit şi emoţia acestei cărţi o dată cu personajul. Într-un cuvânt, sunt o emoţie vie, o emoţie care adoră să colaboreze cu videochatul din Iaşi, Lucky Studio.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img