More
  AcasăJob-ul meuSunt model de videochat la Lucky Studio. Și nu mă interesează părerea...

  Sunt model de videochat la Lucky Studio. Și nu mă interesează părerea altora

   

  Ştii voi că părinţii mereu sunt tentaţi să îşi dea cu părerea în orice situaţie s-ar afla copilul lor. Mie de cele mai multe ori îmi spuneau să strâng din dinţi şi să merg înainte. Deşi, unele umiliri la locul de muncă nu le înduram. Sau programul încărcat. Nu mi se pare normal să stau de la ora 7 dimineaţa la 9 seara, pentru 700 lei lunar. Însă, am îndurat pentru părinţii mei. Ei au fost cei care s-au străduit să mă educe şi să mă poarte în facultate.

  După un an de muncă și un program obositor, am abandonat. Efectiv era un surplus acumulat. Plus că mai slăbisem şi câteva kilograme din cauza stresului. Atunci, am văzut un anunţ pe internet pentru videochat. Mare au mai fost contradicţiile între mine şi părinţi. A fost o reală dilemă. Ei ziceau nu, eu ziceam da. Şi bine am făcut. Mi-am urmat intuiţia şi am mers la videochatul din Iaşi, Lucky Studio. Aici am găsit luxul adevărat.

  Am găsit program flexibil. Nu mai veneam niciodată obosită acasă. Am găsit avantajul de a avea bani în fiecare zi în mână. Acolo, luam banii o dată pe lună şi aia puţini. Cele mai mari câştiguri ale mele sunt că o recompensă pentru părinţii mei. Iau intre 300- 800 lei pe zi. M-au sprijinit ei, acum îi sprijin eu.

  Plus că, Lucky Studio este o dilemă plăcută. Am parte de conversaţii palpitante, de chipuri noi, de experienţe de viaţă unice şi de clipe de răsfăţ. Personalul din cadrul Lucky Studio se ocupă de mine, de frumuseţea mea. Mă simt răsfăţată la cote maxime. Pentru că ştiu limba engleză, am parte şi de bonusuri sau atenţii din partea admiratorilor mei. Cu banii primiţi la finalul fiecărei ture de muncă, îmi permit răsfăţul zilnic. Îmi cumpăr ce îmi doresc eu, de la haine şi accesorii, până la cosmetice şi alimente. Ce e drept, mi-ar cam trebui şi o maşină. Nu refuz nici transportul în siguranţă oferit de Lucky Studio. Mă scuteşte de bani pe navetă sau pe taxi. Lucky Studio este cel mai atractiv loc de muncă. Pentru mine, Lucky Studio înseamnă o dilemă rezolvată, un vis împlinit şi o şansă la o nouă viaţă.

  Mă gândesc să semnez pe viitor un contract de 2 ani de zile, pentru a-mi achiziţiona şi o maşină. Sunt singură că părinţilor mei le-ar fi de folos. Împreună cu Lucky Studio am găsit cea mai bună soluţie pentru a vedea viaţa departe de un program de muncă anost şi de rutină. Drumul meu este acum presărat de răsfăţ, lux şi de cele mai bune clipe alături de familia mea, familia Lucky Studio, dar şi admiratorii mei online.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img