More
  AcasăHeyluxToate zilele la Heylux sunt zile cu castig, nu conteaza altceva

  Toate zilele la Heylux sunt zile cu castig, nu conteaza altceva

  Tot ce conteaza pentru mine in acest moment este ca in sfarsit am un job la care chiar pot spune ca fiecare zi este un castig pentru mine. Nu mai plec bosumflata, nu mai plec nervoasa, ci plec mereu voioasa de la Heylux, pentru ca stiu ca in acea zi am si castigat bani, si experienta si m-am si distrat.

  Aveam obiceiul prost de a ma stresa pentru orice lucru la munca inainte, plecam acasa vai de capul meu, obosita, nervoasa, uneori si plansa. Si pentru ce ma consumam eu atat, frate? Pentru niste oameni care nici nu stiau ca exist? Eu trebuia doar sa produc bani in firma si atat, de restul nu se mai interesa nimeni.

  Cele mai multe zile mi se pareau un esec in loc sa mi se para un castig. Dar acum nu exista zi in care Heylux sa nu-mi aduca un castig. Si nu e vorba ca am de ales intre un castig material sau moral. Le castig pe ambele, nu exista zi fara bani la Heylux, nu te gandi.

  La Heylux nu castig doar multi bani, ci si multe experiente frumoase

  Ca poate ai crezut ca ma refer doar la experienta acumulata sau la lucrurile pe care le-am invatat. Oricum orice job se plateste cu ziua in mod normal, deci practic toate iti aduc un aport financiar pe zi. Raportat la munca ta. Dar care nu e chiar raportat la munca ta, pentru ca daca ar calcula cineva cat munceste un roman, nu i-ar ajunge bani sa-l plateasca.

  Dar eu nu m-am referit la un castig moral sau un oarecare castig, eu m-am referit la sume de bani mari, sume care sa merite tot timpul si efortul din lume. Si stii ce zic prin “efort”? Abilitatea de a sta pe internet cu admiratorii online de pe site-urile de videochat si de a comunica diferite lucruri cu ei.

  Mare efort, ce-i drept! Dar pentru mine o zi la Heylux e ca o zi in paradis: sume intre 400-2000 de lei dupa fiecare tura de videochat, 8 ore trecute in zbor cu distractii si voie buna, o atmosfera placuta, rasete, feminitate si multa indrazneala.

  Dintre toate joburile, acesta e singurul care-mi merita timpul

  N-as avea cum vreodata sa plec suparata de la asa ceva. Din contra, aceste lucruri imi aduc tot mai multe bucurii, alaturi de faptul ca am parte si de machiajul gratuit zilnic din partea studioului, transportul, accesoriile pentru videochat, trainingul specializat si chiar si cursurile de limba engleza si franceza.

  Din orice unghi as privi, o zi la Heylux n-are cum sa nu ii aduca unui model cele mai mari fericiri.

   

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img