More
  AcasăHeyluxE chiar o mandrie sa lucrezi la Heylux in ziua de azi,...

  E chiar o mandrie sa lucrezi la Heylux in ziua de azi, trust me

  La cate premii a luat Heylux in ultima vreme de la cele mai mari studiouri internationale si de la cele mai bune site-uri de videochat, ma mir ca nu lucrezi deja aici:O Oricum videochatul a devenit ca un trend, e la moda ca fetele sa fie modele de videochat, ca e mai usor si mai misto.

  Si d-aia ma si intreb oare cand o sa vina valul de angajari in videochat Iasi la Heylux, pentru ca daca videochatul e la mare cautare, bineinteles ca fetele vor veni si la cel mai bun, adica Heylux. Cel putin fetele care se respecta, mereu vor cauta sa lucreze doar cu cei mai buni, ca sa aiba numai de castigat.

  Asa, daca se angajeaza in orice studio si isi pierd valoarea si nu evolueaza deloc, ce au facut? Conteaza si studioul in aceste cazuri, zic eu, dar e doar o parere, nu trebuie sa te iei dupa mine neaparat. Dar ia-te dupa castiguri si premii, daca vrei sa ai macar niste dovezi la ceea ce spun.

  E la moda sa fii model. Fii in trend cu Heylux si vezi ce inseamna!

  Heylux are cele mai mari incasari in videochat de pe cele mai bune site-uri din lume, si e a nu stiu cata oare cand este desemnat cel mai bun studio din Iasi si din tara. Nimeni nu te desemneaza cel mai bun asa, degeaba. Este un motiv in spatele acestei desemnari, nu? Oare sa fie pentru ca … chiar e cel mai bun?

  Zic si eu, poate n-am dreptate, dar eu sunt sigura ca am. Asa ca nu mai e ca inainte, cu temeri si confuzii ca lumea nu e de acord cu videochatul. Inainte era un subiect controversat, insa acum toate fetele vor sa incerce sa fie modele.

  Si de ce sa n-o faca alaturi de cel mai bun din domeniu, unde pana si castigurile zilnice ajung la 2000 de lei? Asa se merita sa fii model de videochat, cand ajungi da ai castiguri zilnice de cate 500 de dolari, nu altfel. Daca lucrezi la un studio si te chinui sa ai 80-90 de dolari zilnic, atunci e clar ca e ceva in neregula.

  Mai bine mergi la sigur cu cei mai buni, sfatul meu 😉 Ba chiar mai mult, eu o vad ca pe o mandrie faptul ca lucrez aici. Poate acum ceva ani, oamenii se fereau sa vorbeasca despre videochat, si nici eu nu vorbesc, nu te gandi.

  Dar daca nu vorbesc, asta nu inseamna ca nu ma mandresc. Cum sa nu fiu mandra ca lucrez cu cei mai buni din tara?

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img