More
  AcasăHeyluxGratie studioului Heylux, cele mai mari castiguri sunt acum in portofelul meu

  Gratie studioului Heylux, cele mai mari castiguri sunt acum in portofelul meu

  Cel mai bun studio de videochat din Iasi loveste din nou! Heylux Iasi dovedeste inca o data de ce o fata are toate motivele sa se angajeze ca model de videochat aici si de ce e cel mai bun studio de videochat. Mie mi-a dovedit in nenumarate randuri ca am facut alegerea cea mai buna in a veni aici.

  N-a fost secunda sau milisecunda sa regret vreodata ca am ales sa fiu model de videochat. Poate in alt studio regretam, dar la Heylux?! Niciodata. Ultimul lucru pe care l-as face in viata ar fi sa regret ca am lucrat la Heylux, pai cum as face asta, cand Heylux s-a asigurat ca o sa am castiguri de nu le pot numara?

  Am ajuns sa am castiguri impresionante, nici nu-mi vine sa cred

  Poate alte modele au castiguri si mai mari decat mine si nu-s impresionate de castigurile mele. Dar eu, care am lucrat toata viata pe mai putin de 1500 de lei, cum e cand am ajuns, in sfarsit, la suma fastuoasa de 9800 de lei in fiecare luna? Cum e ca, din simpla chestie care se numeste videochat, stat pe net, sa am 9800 de lei?

  Gratie acestui studio de videochat, portofelul meu este din nou plin de bani, a nu stiu cata luna la rand. Nici nu le mai tin cont, am numarat primele luni de angajare. Dar apoi, cand am vazut ca in fiecare luna am castiguri mari si uneori tot mai mari, am pierdut numaratoarea.

  Nu-i asa ca-s a naibii de norocoasa? Eu ma vad cea mai norocoasa, ca nici prin cap nu-mi trecea mie ca o sa am vreodata 98 de milioane in buzunar in fiecare luna. Si ca voi folosi banii acestia dupa cum imi place mie mai bine, dupa placerea mea, nu sa ii impart pe cheltuieli.

  Heylux s-a tinut de cuvant cand mi-a zis ca o sa am mult de castigat

  Ca de cand sunt la Heylux, cheltuielile sunt doar 5% din castigurile mele, nici macar atat daca stau sa ma gandesc. Imi platesc toate cheltuielile in primele 3 zile de videochat de la Heylux, maxim 4. Dupa aceea, toti banii pe care ii castig merg pe shopping si pe alte nebunii de ale mele.

  Eu nu stiu ce zici tu, dar pentru mine nu este dovada mai buna de profesionalism decat asta. Mi-au promis ca o sa castig multi bani si uite-ma aici, castig. Cine mai poate sa se laude ca are aproape 100 de milioane castiguri in fiecare

   

   

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img