More
  AcasăPreziosaVrei să știi de ce se cheamă studioul ăsta de videochat Preziosa?

  Vrei să știi de ce se cheamă studioul ăsta de videochat Preziosa?

  Sunt adesea întrebată la interviuri cum de avem numele ăsta – Preziosa. Ce înseamnă și ce vrem să spunem prin el. Răspunsul e simplu: ne-am ales numele ăsta pentru că tu ești prețioasă pentru noi.

  Cu alte cuvinte, aici ești în centrul atenției noastre. Tot ce facem și modul în care ne organizăm e pentru succesul tău. Vrei să-ți dau câteva detalii? Hai să începem, ca să te convingi că e ceva real, nu publicitate goală!

  La Preziosa, ești deplin respectată

  În primul rând, îți dovedim grija față de tine prin modul în care ne comportăm la studio. Toată lumea te respectă, îți vorbește frumos. Trainerele îți ascultă părerile și te întreabă tot timpul cum te simți la noi.

  Dacă tot e vorba de trainere, tot ele au grijă de tine și pe partea profesională. În cele 8 ore cât ești în tură, îți observă cu atenție evoluția. Pregătesc pentru tine sfaturi, idei și propuneri noi pentru a-ți mări încasările.

  Și din punct de vedere financiar ne manifestăm grija pentru tine. Îți garantăm cele mai mari comisioane din videochat în Iași. La Preziosa, beneficiezi în primele 20 de săptămâni de comisionul excepțional de 70%. Cu banii la zi, ca să te bucuri imediat de ei.

  La capitolul frumusețe, ești din nou în centrul atenției noastre. Dacă îți dorești, te putem împrumuta cu bani pentru intervenții estetice. Tu ne spui ce schimbare fizică vrei să faci: să-ți pui silicoane, sau să-ți mărești buzele. Iar noi îți împrumutăm suma pentru intervenție, cu dobândă zero.

  Mai mult, când e ziua ta, organizăm mici petreceri la sediul Preziosa. Comandăm un tort pentru tine, împreună cu șampanie. Ne bucurăm astfel de faptul că-ți merge bine ca model și că ne ești colegă.

  Te angajezi la un job la care ești mulțumită

  De fapt, asta e esența Preziosa! Scopul nostru este ca tu să fii mulțumită. Și pe plan financiar, și de atmosferă, de relația cu colegele din studio. E un lucru pe care foarte multe modele îl apreciază la noi.

  Dacă tot mi-am adus aminte de asta, poate că merită să-ți spun că poți câștiga bani la noi și pentru recomandări. Adică, dacă ești mulțumită la Preziosa și aduci o prietenă ca să devină model la studio, încasezi 2.000 de euro.

  Evident, dacă aduci mai multe prietene, îți dăm pentru fiecare recomandare 2.000 de euro. Și asta exprimă preocuparea noastră ca tu să fii cu zâmbetul pe buze. Mai ales că tot noi ne ocupăm să-ți facem buzele frumoase.

  Ce înseamnă asta? La Preziosa, primești machiaj zilnic gratuit. Trainerele au grijă să te programeze la make-up, la camerele de lucru, să-ți comande ținute de pe net. Vrei să-ți mai spun și alte moduri de a ne arăta grija pentru starea ta de bine?

  Ok, cred că am înțeles ce vreau să spun. Îți va fi bine aici, foarte bine chiar. Sunt convinsă de asta. Pentru început, poți să vii, să vezi cu ochii tăi cum se simt celelalte modele. Lumea e deschisă aici și le poți pune ce întrebări vrei tu.

  Cu aceeași ocazie, poți să vizitezi studioul. Te invit să vezi camerele, amenajările lor. Îți poți face o idee mai clară despre cum ar fi să Lucrezi la Preziosa. Și vei înțelege de ce fiecare model, așa cum vei fi și tu, se bucură de o atenție deplină din partea noastră.

  Hai să ne auzim la telefon și să convenim o întâlnire aici, la sediu! Ce zici? Abia aștept să te cunosc!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img