More
  AcasăLucky StudioAfla si tu ce bonusuri poti primi daca alegi un contract de...

  Afla si tu ce bonusuri poti primi daca alegi un contract de 1, 2 sau 3 ani cu Lucky Studio!

  Cu siguranta, locul de munca de la Lucky Studio este sansa perfecta de a scapa de problemele cu banii. Asta o poate confirma orice ieseanca lucreaza sau a lucrat la Lucky Studio, sau chiar eu. Sau chiar si fetele care ar vrea sa lucreze la Lucky Studio, de ce nu. Orice fata poate confirma ca videochatul la Lucky Studio este sansa perfecta de a scapa de problemele financiare.

  Chiar de la inceput jobul de la Lucky Studio m-a ajutat sa scap de situatia dificila in care eram cu banii. Chiar din primele 30 de zile am primit un bonus de angajare super mare, care mi-a fost de folos cu toate problemele pe care le aveam. Fiindca am semnat contractul cel mai mare cu Lucky Studio, cel de 3 ani, am primit si bonusul cel mai mare de angajare.

  Pentru contractul meu, bonusul a fost de 12.600 lei cash

  Voiam bonusul cel mare pentru ca nu eram sigura cati bani o sa castig din videochat in prima luna si-aveam nevoie de multi bani. Pentru contractul de 3 ani, atat eu cat si celelalte fete care l-au semnat am primit 12.600 de lei cash. Pentru atata lucru, pentru ca am semnat contractul de angajare.

  Eu oricum voiam sa lucrez la studio sa castig bani, deci cu bonus sau fara bonus tot ma angajam. Insa bonusul este un plus pentru mine, de care am beneficiat la maxim. Si Lucky Studio ofera bonusuri de angajare chiar si pentru o luna de munca, dar de ce ai vrea asta, cand aici ai parte de cele mai bune conditii de munca?

  Majoritatea fetelor semneaza contracte de 1 an, 2 sau 3. In cazul contractului de 1 an, bonusul de angajare este de 4.300 lei cash, iar cel de 2 ofera 9100 de lei cash, plus serviciile gratuite. In aceste servicii se includ: makeupul zilnic, transportul, cazarea gratis in primele 2 luni, trainingul, cursurile de limba engleza si chiar si accesoriile in videochat.

  Lucky Studio mi-a oferit un job de 5 stele

  Si desi bonusul de angajare ar fi fost de ajuns, la Lucky Studio mai am parte si de alte bonusuri, cum ar fi cel de performanta. De obicei, acesta se da in fiecare duminica, dupa ce se calculeaza castigurile din saptamana anterioara si-n functie de ele primesc un bonus de la 60 pana la 6.000 de lei.

  Mai mult de atat, am si sansa sa castig in cele 8 ore de videochat din fiecare zi cate 400-2000 de lei. Tot mai crezi ca Lucky Studio nu e cea mai buna sansa de a scapa de probleme?

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img