More
  AcasăHeyluxCe surpriza! Am castigat luna asta la Heylux bani pentru un laptop...

  Ce surpriza! Am castigat luna asta la Heylux bani pentru un laptop nou!

  De cand mi-am dorit un laptop de la Apple, n-ai idee! Am ravnit pentru un Macbook inca de cand au aparut si chiar ma intrista gandul ca nu-mi pot lua unul. In magazinele din Romania, cel pe care mi l-am dorit cel mai mult costa 11.000 lei. Stiu, e mult pentru un laptop, dar nu e mult pentru un loc de munca la Heylux Iasi.

  Plus ca nici nu m-am spetit foarte mult pentru a avea banii acestia. Ghici ce, la Heylux i-am castigat intr-o luna. Acum sa nu te gandesti ca m-am angajat ca model de videochat si in prima luna am si castigat banii astia:))) Chiar nu, au trecut vreo 7 luni pana sa ajung la veniturile acestea.

  La Heylux, am asigurate toate conditiile pentru a castiga bani

  Pana am facut trainingul specializat in videochat, pana am invatat tot ce era de invatat si pana am beneficiat de cursurile de limba engleza oferite gratis de Heylux a mai durat ceva. A trebuit sa acumulez putina experienta, dar chiar si-n timpul acesta castigam peste 4000 de lei lunar fara nicio grija.

  Niciodata n-am plecat de la Heylux fara bani in buzunar. Am tot evoluat putin cate putin si observ acum ca rabdarea face multe. Luna aceasta am castigat banii de care spuneam si mi-am luat Macbook-ul pe care mi l-am dorit din toata inima. Doamne, ce fericire, n-ai idee!

  As fi putut sa strang bani in fiecare luna si il cumparam mai repede, ca din castigurile de la Heylux aveam de unde. Dar de ce sa o fac, cand puteam aveam direct suma de bani? Am luat-o treptat si in acest timp m-am bucurat de bani. Mi-am schimbat garderoba, in primul rand si apoi mi-am luat parfumuri scumpe, de firma.

  Merg la shopping zilnic, mi-am luat chiar si-un laptop senzational!

  Cu banii castigati din primele luni am vrut sa fac aceste prime schimbari. Dupa aia, am tot adaugat lucruri la bunurile mele. Bijuterii, ceasuri, si uite asa jobul de la Heylux ma face enorm de fericita.

  Sunt fericiri pe moment, ca doar e vorba de shopping. Dar imi place, pentru ca am zilnic momente din acestea cu banii din videochat. Sunt de parere ca orice ieseanca ar trebui sa aiba sansa sa se bucure de aceste momente. Rasfatul e pentru toate fetele, iar locul de munca de la Heylux si castigurile de aici sunt cele care fac posibil acest rasfat. Nici c-ar putea fi mai bine de atat!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img