More
  AcasăHeyluxCastig la Heylux incat sa-mi permit orice moft pentru varsta mea

  Castig la Heylux incat sa-mi permit orice moft pentru varsta mea

  La varsta de 20 de ani, luxul inseamna pentru mine distractia absoluta, inseamna sa-mi fac toate mofturile fara sa-mi para rau si fara sa ma gandesc la consecinte. De cand m-am angajat la Heylux ca model in videochat, am parte de luxul absolut. Nu mai trebuie sa depind de absolut nimeni, depind doar de mine cu acest job.

  Daca stau sa ma gandesc bine, acum ca-s angajata la Heylux castig mai mult decat ambii mei parinti la un loc. Pentru varsta mea, oricum e mare lucru sa castig banii acestia din mai nimic. Ca doar nu-ti imaginezi ca jobul de la Heylux ma solicita cine stie cat.

  Sunt mereu fresh datorita jobului in videochat la Heylux Iasi

  Pot sa merg sa lucrez la Heylux si ai mei nici nu-si dau seama, pentru ca lucrez foarte putin la studio si nici macar nu se observa semne de munca la mine. Prin “semne”, vreau sa spun oboseala si alte lucruri. Jobul de la Heylux nu ma oboseste deloc, ajung acasa la fel de fresh cum am plecat.

  Ai mei pot sa creada ca am iesit in oras cu prietenii, dar eu pot merge lejer la Heylux si castig bani in fiecare tura de munca. Nu cred ca a existat tura de munca in care sa nu castig bani, am castigat catusi de putin in fiecare zi. Pentru nevoile mele, locul de munca pe  care-l am la studio e mai mult decat de ajuns.

  Ce spun eu “de ajuns”. De ajuns sunt 1.500 de lei, dar eu castig lunar in jur de 6.400 de lei la Heylux. Asadar, asta nu este “de ajuns”, este peste limita! Cate fete de 20 de ani n-ar da orice sa aiba si ele un 30, 40 de milioane lunar. Si cand ma gandesc ca majoritatea lucreaza mai mult de 10 ore pe zi pentru 10 milioane amarate acolo.

  La 20 de ani, castig cat altii ar vrea sa castige dupa o viata de munca

  Eu n-as lucra atata niciodata, mai ales in contextul in care stiu ca la Heylux castig bani in 8 ore cat altii in doua-trei saptamani. Gandeste-te ca-s o fata de 20 de ani care-si permite numai haine din mall, numai cumparaturi in magazine scumpe, iesiri prin cafenele in fiecare zi, chiar si vacante.

  Toate astea fara sa cer un leu alor mei. Bineinteles ca daca ei vor sa-mi dea bani, ii iau ca sa nu dau nimic de banuit, insa eu ma descurc mai mult decat bine cu ce castig eu la studio.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img