More
  AcasăPreziosaCu banii de la Preziosa mi-am platit toate taxele la facultate in...

  Cu banii de la Preziosa mi-am platit toate taxele la facultate in avans

  Eu pot spune ca in toti anii de facultate ce urmeaza, n-o sa am stres :)). Vreau sa spun ca am scapat de taxe, pentru ca am avut destui bani incat sa platesc pe toti anii. Nu era necesar sa fac asta, dar eu voiam sa scap de un stres si aia e. In plus, daca am avut la indemana banii castigati la Preziosa, de ce sa nu fi profitat?

  Ca pana la urma, bani castig mereu din videochat la Preziosa Iasi, nu era o pierdere pentru mine. Cu banii castigati in cateva luni la Preziosa am platit in avans toate taxele de la facultate si am scapat de absolut tot, acum stiu ca n-o sa mai am probleme in aceasta privinta.

  Am platit taxele din veniturile de peste 6.000 de lei avute la Preziosa

  Cand ma gandesc ca ai mei se stresau ca nu stiau cum o sa plateasca taxele pentru semestrul al doilea :)). I-am scapat eu de-o grija, nu e bai. Nu le-am spus inca, dar le-am spus ca mi-am gasit un job si ca nu mai e nevoie sa se streseze, ca o sa gasesc eu metode sa platesc cumva taxele.

  Nu le spun din prima ca am platit totul, iti dai seama, ca ar parea dubios pentru ei. In final, le fac si lor un bine, ca nu mai stau sa ma milogesc de ei sa-mi dea bani si nici nu mai trebuie sa stea stresati. Sunt pe picioarele mele, desi sunt studenta.

  Asta este ca un vis implinit pentru o studenta, ca toate ar vrea sa aiba bani, sa nu mai ceara parintilor. Acum poate o sa spui ca nu e mare lucru ca am platit toate taxele alea, dar crede-ma ca au fost multi bani la mijloc. Iar unele fete se streseaza si cine stie cate cheltuieli reduc pentru a plati taxa pe un semestru.

  I-am scapat pe ai mei de griji

  Taxele sunt foarte mare, recuzitele la fel… Un student ar stie asta. Eh, oricum, nu asta e important. Asta era asa doar ca idee. Ideea de baza e ca reusesc zi de zi sa ma apropii tot mai tare de visele mele cu jobul de model de videochat de la Preziosa.

  Castigand lunar sume intre 4.000 si 6.400 de lei ma ajuta foarte mult, o studenta poate doar sa viseze la banii acestia, iar eu ii am din statul pe pc la Preziosa. Ce as putea sa vreau mai mult la varsta mea? :X

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img