More
  AcasăLucky StudioCat lucreaza un model la Lucky Studio pentru minim 400 lei pe...

  Cat lucreaza un model la Lucky Studio pentru minim 400 lei pe zi?

  In trecut, am avut o prietena care lucrase ca model de videochat printr-un studio de prin Bucuresti. Ea era la facultate, iar eu la liceu. Imi mai povestea anumite lucruri fiindca ne intelegeam bine si numai cu mine vorbea. Asa am aflat si eu de videochat, tot de la ea.

  Insa daca m-as fi luat dupa povestile ei, nu m-as fi angajat niciodata ca model de videochat. Dar desi am aflat de la ea despre acest domeniu, am preferat sa aflu pe pielea  mea cum este sa fiu model de videochat, asa ca m-am angajat la Lucky Studio dupa terminarea liceului.

  Prietena mea era nemultumita de videochat, dar nu lucra unde trebuia

  Evident ca ea imi spunea ca are castiguri mari, ca de la ideea asta am pornit cand am vrut sa ma angajez la Lucky Studio Iasi. Doar ca ei nu ii conveneau multe lucruri. Nu ii convenea ca i se oferea comision mic, ca avea o camera uratica, ca n-avea conditii, sau mai stiu eu ce.

  De exemplu, daca ea ar afla acum ca eu la Lucky Studio castig minim 400 de lei pe zi, ar spune ca nu e posibil asa ceva, ca trebuie sa stau enspe mii de ore sa castig banii acestia intr-o zi. Si asa cred si majoritatea oamenilor, ca trebuie sa stau online vreo 16 ore sa castig 400 de lei :)))) Ce prostie.

  Programul de la Lucky Studio e format doar din 7 ore si o ora pauza. In total 8. In aceste 7 ore castig MINIM 400 de lei, la fel ca si celelalte modele de la Lucky Studio. Daca as sta online 16 ore, cred ca as castiga vreo 5000 de lei, la naiba :)))

  Daca toate fetele ar lucra la Lucky Studio, ar fi 100% multumite

  Adica daca in doar 7 ore se castiga intre 400 si 1200 de lei la Lucky Studio, imagineaza-ti intr-un timp dublu cat s-ar castiga. Ideea este ca la Lucky Studio programul acesta ramane asa, nu ma pune nimeni sa stau mai mult, sunt libera sa-mi aleg turele de munca si sa lucrez cand vreau.

  De asta ma bucur ca nu m-am luat dupa prietena aceea a mea. Ea avea 30% comision, pe cand eu am de la 50% si pana la 80% la Lucky Studio. Ea n-avea conditii, eu am lux la Lucky Studio, camere amenajate cu rafinament si curatenie, totul e impecabil.

  Ea poate statea mai multe ore online, nu stiu, dar eu la Lucky Studio stau doar 7 ore, este de ajuns pentru a avea castigul dorit. Ma bucur ca m-am luat dupa mine, si nu dupa ce cred altii. Altfel n-as fi avut castigurile mari de la Lucky Studio.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img