More
  AcasăConfesiuniLucky Studio Iaşi - un nou început pentru mine

  Lucky Studio Iaşi – un nou început pentru mine

               Nu o să mai lucrez niciodată în altă parte decât la Lucky Studio. Sunt din Bacău, însă m-am mutat în Iaşi special pentru acest studio de videochat. De ce? Pentru că numai aici am parte de un job aşa cum îmi doresc.

  Aveam nevoie de o schimbare, de un alt oraş. Norocul meu a fost să găsesc cel mai bun studio de videochat din ţară la Iaşi. Am mai lucrat în domeniul videochatului şi am ştiut de la început că la Lucky Studio pot avea viaţa mult visată.

  Eram sătulă de şefi cicălitori, care îmi spuneau să nu fac aia, nici aia, şi tot aşa. Eram mereu supravegheată şi banii nu erau niciodată cei la care mă aşteptam. Pe scurt, nu primeam intimitatea dorită şi nici banii munciţi. Dar, la Lucky Studio, totul s-a schimbat. Am fost mult mai mult decât fericită să aflu că am toată libertatea din lume aici. În sfârşit, puteam să fiu eu însămi cu partenerii mei de conversaţie.

  Nu am fost obligată să folosesc accesorii pe care nu le doream şi nici să fac ceva ce nu îmi place. Acest aspect a fost foarte important pentru mine, pentru că trebuie să mă simt în largul meu când muncesc. Lucky Studio îmi oferă tot confortul pentru a mă destinde după bunul plac. Am parte de propria mea cameră, spaţioasă şi cu un design autentic, dar pot schimba camerele oricând vreau. Dacă m-am plictisit de o cameră, aleg alta. Cel mai important, nimeni nu stă cu ochii pe mine şi nu mă cicăleşte. Pot face tot ceea ce vreau, pentru că aici lucrează numai femei, iar managera înţelege că o femeie are nevoie de intimitatea sa.

  Mi-a plăcut foarte mult faptul că nu mai trebuia să mă trezesc de dimineaţă să mă machiez şi să dau bani pe coafură. Înainte de a intra pe tură, profesionistele de la Lucky Studio mă machiau şi mă coafau. Primeam asta în fiecare zi, pe toată durata contractului. Ah, am uitat să spun că am semnat un contract 100% legal pe 3 ani. Bonusul de angajare nu a mai fost o fantomă de data aceasta. Lucky Studio mi-a oferit toţi banii de pe bonus, mai exact 38.880 de lei, din care 10.000 în mâna mea şi restul erau investiţi. În ce? În machiajul meu zilnic, coafură, manichiură, accesorii, transport până acasă şi înapoi, plus lecţii de limba engleză şi franceză.

  Mie nu mi se pare puţin, mi se pare că primesc chiar foarte mult de la Lucky Studio. Mă tratează ca o adevărată regină, nu mai merg cu stres la muncă. Ultimul aspect, dar cel mai important au fost banii. Din cauză că aveam experienţă, ştiam deja cum să mă comport cu admiratorii online. Însă, ceea ce nu ştiam era că pot câştiga câte 600-700 de lei pe zi. Lucky Studio mi-a arătat adevărata mea valoare şi a fost în totalitate corect cu mine.

   

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img