More
  AcasăHeyluxUn castig la Heylux poate insemna mai mult decat iti imaginezi!

  Un castig la Heylux poate insemna mai mult decat iti imaginezi!

  Sa fiu sincera, prima data am fost putin mai timorata, mai fricoasa cand a venit vorba sa ma angajez in videochat. Aveam o prietena care imi spusese ca a fost model si ca abia se chinuia pentru 2000 de lei, ca studioul n-o ajuta si ca era greu, dar prefera asta decat sa lucreze pe 1000 de lei. Imi facusem o impresie proasta despre videochat, de ce s-o mai lungesc.

  Pentru ca ea nu mi-a spus numele studioului la care a lucrat, iar eu automat am crezut ca toate or fi la fel. Venise vorba sa ma angajez ca model de videochat la Heylux si desi totul parea super ok, ma tot gandeam la experienta prietenei mele, daca o sa fie la fel si aici… daca n-o sa-mi placa.

  La Heylux castig lejer 2000 de lei in 3 zile de videochat

  Insa am aflat la Heylux ca n-aveam cum sa fie vorba de acelasi studio, dupa mai multe motive. In fine, eu ajunsesem intr-o situatie atat de proasta, incat oricum si 2000 de lei mi se pareau buni, sincera sa fiu, insa la Heylux nu a fost asa deloc.

  Adica desi ma multumeam cu 2000 de lei, nu a fost vorba niciodata de un castig atat de mic, mai ales ca vorbim de Heylux, cel mai bun studio de videochat din Iasi. Am aflat ulterior cat de renumit e acest studio si m-am lamurit ca n-avea cum sa fie vorba de aceleasi studiouri, deci clar la Heylux n-as fi avut cum sa ma chinui pentru 2000 de lei.

  Cand le-am povestit celor de la Heylux despre experienta prietenei mele, mi-au zis ca le pare rau si ca ar primi-o oricand la ei la studio sa le arate ce inseamna un castig adevarat, asa cum mi-au aratat si mie, de alftel. Vorbind de suma aceea de 2000 de lei, acum mi se pare un fleac.

  Cand vreodata mi-as fi imaginat eu ca ajung sa am un asa venit?

  Chiar in 3 zile am castigat aceasta suma de bani la Heylux, ca model de videochat, si pot spune ca impresiile acelea urate despre videochat mi s-au schimbat radical. Am gresit si eu sa ma iau dupa altii, dar macar e bine ca acum ma bucur de o experienta magnifica.

  Nu stiam ce poate insemna un castig in cadrul studioului Heylux, dar acum stiu. Inseamna mai mult decat prosperitate si evolutie. Inseamna pur si simplu o viata frumoasa, pentru ca nu-mi imaginam ca as putea avea vreodata venituri intre 5000 si 12000 de lei lunar. Niciodata !

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img