More
  AcasăPreziosaIn sfarsit am un job la Preziosa gratie caruia pot fi pe...

  In sfarsit am un job la Preziosa gratie caruia pot fi pe picioarele mele

  Acum ceva timp mi-am gasit un iubit si la un moment dat ne-am dorit sa ne mutam impreuna, numai ca eu inca locuiam cu parintii si ei nu erau de acord cu asta. Mi-au spus ca daca vreau sa locuiesc cu prietenul meu, sa imi gasesc un job prin care sa ma intretin singura. La inceput a fost foarte greu, pentru ca ne mutasem impreuna, dar cand am vazut cum e cu cheltuielile, nu mai stiam cum sa ne descurcam.

  Am avut mare noroc de Preziosa ca am aflat la timp de joburile pe care le pune la dispozitie si imediat dupa ce m-am angajat la ei am inceput sa castig bani, asa ca n-a mai trebuit sa ma intorc acasa la ai mei. A fost bine ca era vorba si de videochat, pentru ca altfel nu as fi castigat asa din prima.

  Sistemul de plata de la Preziosa ma ajuta sa castig multi bani zilnic

  Mai ales ca la Preziosa Iasi se castiga bani in fiecare zi, deoarece asa este sistemul de plata abordat de acestia. Si faza este ca eram cat pe ce sa renunt la tot, sa las tot aveam cu prietenul meu pentru a ma intoarce acasa, deoarece nu ne mai descurcam, dupa cum am spus.

  Dar Preziosa m-a salvat la fix, pentru ca in primele zile in studio cred ca am castigat vreo 700 sau 800 de lei, aproape cat un intreg salariu. Asa am platit toate cheltuielile pe care le aveam si am putut reveni la normal. Daca te intrebi cum am reusit sa castig atatia bani in cateva zile, nu stiu nici eu.

  Sistemul de plata de la Preziosa este facut in asa fel incat modelele de videochat de aici sa castige intre 300 si 800 de lei zilnic. Plus ca si conditiile de munca de aici si aparaturile moderne ne ajuta pe toate sa castigam bani, pentru ca totul arata frumos si dotarile tehnice functioneaza la viteza maxima, asa ca n-avem de ce sa ne facem probleme.

  Am o viata fara griji datorita jobului meu in vdeochat de la Preziosa

  Cand am vazut ca pot castiga si peste 300 de lei zilnic din videochatul de la Preziosa, l-am ajutat pe prietenul meu cu multe lucruri. El isi dorea sa urmeze niste cursuri si nu putea din cauza jobului, asa ca i-am zis sa mearga la cursuri si sa-si dea demisia pentru moment, deoarece castigam eu destui bani. Bineinteles ca asta m-a facut sa cresc in ochii lui si acum ma rasfata zilnic, asa cum sunt rasfatata si datorita videochatului de la Preziosa, de altfel.

   

   

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img