More
  AcasăLucky StudioAi idee ce conditii cool de munca sunt la Lucky Studio?

  Ai idee ce conditii cool de munca sunt la Lucky Studio?

  Poate multe fete nu constientizeaza inca, dar in lumea videochatului, conteaza foarte mult aspectele precum: aparaturile de videochat, decorul, trainingul, suportul tehnic – lucruri pe care le poti primi numai intr-un studio de videochat profesionist, bineinteles. Pentru ca nu te gandi ca in orice studio poti gasi aceste avantaje.

  Nu este obligatoriu ca un studio de videochat sa aiba zeci de avantaje, asa cum are Lucky Studio, de exemplu. Multe din studiouri nici nu ofera importanta modelelor, le angajeaza si le lasa sa se descurce singure, fara niciun fel de suport. Totodata, am vazut ca multe din ele au camere de logare uratele, fara conditii.

  La Lucky Studio am tot ce-mi trebuie pentru a fi un model de videochat de succes

  In schimb, la Lucky Studio am atat de multe avantaje ca model de videochat, incat nici nu stiu cu ce sa incep. In primul rand, de fiecare data cand intru in camera mea de logare de la Lucky Studio, aprind luminile si-un decor de milioane ma invaluie. Este luxos, rafinat, dar si prietenos in acelasi timp.

  Este un decor perfect pentru a face o femeie sa se simta ca la ea acasa, mai pe scurt. Dupa aceea, aprind computerul care este super performant, de o dimensiune uriasa, care ma ajuta sa-mi fac treaba in cel mai profesionist mod. E de ultima generatie, asa ca n-am probleme cu functionarea sa, asa cum am mai auzit in unele studiouri.

  Mai mult de atat, am parte si de lampi, umbrele, stative, tot felul de lumini care imi pun frumusetea in evidenta, care scot numai trasaturile mele frumoase la iveala. Fara acestea, un model de videochat nu se poate numi model profesionist. Un model profesionist castiga intre 300 si 800 de lei zilnic la Lucky Studio, asta inseamna profesionalism.

  Numai aici castigurile pot ajunge si la 800 lei zilnic

  Si de unde crezi ca vine acesta? Din decorul oferit de studio, din aparaturile de aici, din trainingul oferit de acestia si din suportul de care am parte, evident. Ca nu te gandi ca oriunde te vei duce, vei gasi lapte si miere. Niciodata. Sunt studiouri unde nici macar nu se lucreaza legal.

  Iar legalitatea la Lucky Studio este pe primul loc, alaturi de discretie si multe alte avantaje. Printre acestea, pot spune si de transportul gratuit in fiecare zi si de sedintele de make-up, care sigur nu le vei mai gasi in niciun alt studio din Iasi sau din tara. Sunt multe lucruri de zis, dar conditii ca la Lucky Studio mai rar gasesti.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img