More
  AcasăAngajari videochatBilete la concertele verii şi alte răsfăţuri senzaţionale

  Bilete la concertele verii şi alte răsfăţuri senzaţionale

  Vara este în floare şi eu sunt pe val, mai ales datorită faptului că am reuşit să mă bucur destul de mult de căldură, de vremea frumoasă şi de deliciile care vin odată cu acest anotimp minunat. Să va spun că mi-am cumpărat de pe acum bilete la cele mai tari concerte ale verii şi că mă răsfăţ zi de zi cu cele mai bune delicatesuri şi merg în cele mai frumoase locuri din Iaşi şi din ţară. Cine credea că eu, o simplă fată de lângă Iaşi, va ajunge să muncească şi să fie răsplătită în fiecare zi pentru dedicaţia sa în cadrul unuia dintre cele mai de lux studiouri de videochat din Iaşi, Lucky Studio Iaşi?

  Studioul meu de suflet

  Dar ce este mai exact spus Lucky Studio Iaşi? Este locul pe care eu îl numesc acasă şi în care merg de fiecare dată cu mare drag. Dar hai să va spun că Lucky Studio este angajatorul meu sau mai bine zis partenerul meu de business pentru o carieră bună. Cum am început eu munca la acest studio de videochat din Iaşi? În primul rând, eu sunt din Podul Iloaiei şi am 25 de ani în momentul de faţă, însă când am intrat în acest domeniu aveam abia 21 de ani, aşadar sunt deja patru ani de când lucrez în domeniu şi faptul că nu am plecat de aici, înseamnă că mi-a mers bine şi că îmi merge bine în continuare.

  Un început frumos de drum

  Aşadar, eram acasă la mine în Podu Iloaiei, terminasem de doi ani liceul şi lucram ca ospătăriţă la unul dintre restaurantele din oraş. Banii erau puţini, nu-mi ajungeam şi nici de haine sau de ieşit în alte părţi în ţară nu aveam suficient. Am decis să renunţ la acest job şi să merg în Iaşi, pentru că şansele de angajare erau mai mari. Am ajuns la Iulius Mall şi am vrut să intru acolo să văd dacă nu este nevoie de oameni pentru magazine sau pentru standurile de acolo. Însă, un banner colorat mi-a atras atenţia în faţă mall-ului.

  Era afişul cu prezentarea studio-ului Lucky Studio din Iaşi şi pe el erau prezentate cu tot felul de fonturi colorate informaţii despre studioul de videochat. Nici măcar nu părea să fie aşa ceva, plus că acele cuvinte transmise de managera studioului m-au determinat să-mi încerc norocul la un interviu. Când am ajuns la sediu, doamna manager mi-a explicat ce şi cum, dar mai mult de atât nu mi-a venit să-mi cred ochilor cât de frumos era totul acolo. Decorurile, oamenii, serviciile ce aveau să-mi stea la dispoziţie pentru patru ani de lucru de acum. Şi aşa a început povestea mea la Lucky Studio Iaşi!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img