More
  AcasăPreziosaDe ce aleg Preziosa si nu alt studio de videochat din Iasi?

  De ce aleg Preziosa si nu alt studio de videochat din Iasi?

  Multe fete ar spune ca nu conteaza studioul, atata timp cat se castiga bani in el. De asta se si intampla ca atat de multe sa fie dezamagite dupa ce lucreaza in anumite studiouri, ca n-au ales cum a trebuit. Cand am semnat contractul de colaborare in videochat cu Preziosa, am stiut exact ce aleg. Si oricine m-ar intreba, mereu voi spune ca este normal sa conteze si studioul.

  Ce conteaza daca tu castigi sume mari de bani intr-un studio, daca nu ti se ofera un comision corect, sau daca nu ti se face plata la timp, sau daca nu-ti primesti toti banii? In acest fel, nimeni nu se poate bucura indeajuns de bani. Eu n-as putea sa ma bucur de miile acelea de dolari stiind ca sunt pacalita.

  Preziosa isi merita renumele de cel mai serios studio de videochat

  Aici ajung si la motivul pentru care am ales Preziosa Iasi si nu altceva. Preziosa nu se numeste degeaba cel mai serios studio de videochat din Iasi. Renumele acesta si l-a capatat dupa ce a stabilit anumite standarde. In primul rand, corectitudinea. Si nu doar corectitudinea platii, ci corectitudine in general.

  Adica, da, imi primesc toti banii in fiecare zi, la sfarsitul turei de munca in videochat, sau mai exact a celor 8 ore de munca. Mi-i primesc chiar pana la ultimul leu, nu se pune problema asta. Dar corectitudinea la Preziosa inseamna mult mai mult. Inseamna ca, daca mi se promite ceva, acel lucru va avea loc.

  Inseamna ca-mi pot face propriul program de munca si nimeni nu-mi spune cum sa lucrez. Inseamna ca pot alege singura metoda de plata si pot munci in ce camera vreau eu, cat vreau eu, si pot face tot ce vreau eu. Asta e corectitudine, acesta e respectul si aprecierea de care ma bucur eu la Preziosa, fara de care n-as fi aici.

  Aici am cel mai bun job in videochat din Iasi

  Am si comicion mare, care este si progresiv, am parte si de multe avantaje precum transportul gratuit si cursurile de limba engleza si franceza si cate si mai cate. Seriozitatea celor de la Preziosa nu are egal, serios vorbind. Din toate punctele de vedere, Preziosa m-a cucerit.

  Eu abia aici ma pot bucura de faptul ca am castiguri lunare peste 2.000 de dolari, pentru ca stiu ca banii acestia mi se cuvin, ii primesc asa cum trebuie si n-am de ce sa-mi fac griji in privinta legalitatii, pentru ca totul la Preziosa e legal. Asta e si diferenta dintre Preziosa si alte studiouri.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img